Michaler Napisano 20 Czerwca 2020 Napisano 20 Czerwca 2020 (edytowane) Nick: Michaler Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Bugowanie moto na dokach Krótki opis sytuacji: Około tygodnia temu na dokach zrespił się jakiś motor, wsiadłem na niego, kliknąłem "W" i pojechał po około 5 sekundach cofnęło mnie z powrotem na miejsce spawnu pojazdu. Napisałem "co jest" i zsiadłem z motocykla. Dowody: No tak było przyznaje się. Coś od siebie: Jest to moja pierwsza kara więc trochę szkoda, że od razu ban na 2 miesiące, przyznaje się, że wsiadłem dwa razy na motor i pojechałem bardzo tego żałuje, obiecuje że więcej już nie będę. Nikomu tym krzywdy nie zrobiłem więc myślę, że mogę dostać unbana. Edytowane 27 Czerwca 2020 przez Michaler 1 6
Developer/owner proklin Napisano 27 Czerwca 2020 Developer/owner Napisano 27 Czerwca 2020 Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania. Masz w nim jasno zakazane korzystanie z ewentualnych bugów, co robiłeś zupełnie świadomie i to nie jeden raz. Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne***: 80k przez miesiąc na holowniku przez 30 dni ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
Michaler Napisano 27 Czerwca 2020 Autor Napisano 27 Czerwca 2020 (edytowane) @Proklin Zgadzam się. Edytowane 27 Czerwca 2020 przez Michaler 1 1
Developer/owner proklin Napisano 27 Czerwca 2020 Developer/owner Napisano 27 Czerwca 2020 @Michaler blokada została zdjęta, a oszust nałożony. Możesz wrócić na serwer. Zamykam
Rekomendowane odpowiedzi