Skocz do zawartości

Michaler ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: Michaler

Nick osoby nakładającej kare: Proklin

Powód nałożenia kary: Bugowanie moto na dokach

Krótki opis sytuacji: Około tygodnia temu na dokach zrespił się jakiś motor, wsiadłem na niego, kliknąłem "W" i pojechał po około 5 sekundach cofnęło mnie z powrotem na miejsce spawnu pojazdu. Napisałem "co jest" i zsiadłem z motocykla.

Dowody: No tak było przyznaje się.

Coś od siebie: Jest to moja pierwsza kara więc trochę szkoda, że od razu ban na 2 miesiące, przyznaje się, że wsiadłem dwa razy na motor i pojechałem bardzo tego żałuje, obiecuje że więcej już nie będę. Nikomu tym krzywdy nie zrobiłem więc myślę, że mogę dostać unbana.

Edytowane przez Michaler
  • Confused 1
  • Jestem za 6
  • Developer/owner
Napisano

Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania. Masz w nim jasno zakazane korzystanie z ewentualnych bugów, co robiłeś zupełnie świadomie i to nie jeden raz.

Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki:

• status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy
  • blokada handlu na miesiąc
  • prace społeczne***: 80k przez miesiąc na holowniku przez 30 dni

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.

Napisano (edytowane)

@Proklin

Zgadzam się.

Edytowane przez Michaler
  • Like 1
  • Haha 1
  • Developer/owner
Napisano

@Michaler blokada została zdjęta, a oszust nałożony. Możesz wrócić na serwer.

Zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...