Skocz do zawartości

kamilczyq ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: kamilczyq

Nick osoby nakładającej kare:  @Proklin

Powód nałożenia kary: niezgodne ogloszenie na aplikacje weazel news 

Krótki opis sytuacji: gadałem z kolegą i postanowiłem że napisze ogłoszenie iż kupie konto w cs:go z prime za hajs z gry i sprawdzilem caly regulamin ale nie zauwazylem tego jednego punktu i bez wachania wysłałem ogłoszenie potem wszyscy napisali na czacie /G  "XDD" zastanawialem sie o co chodzi na poczatku myslalem że to śmieszne itp. lecz później ktoś mi napisał ze za to jest ban wiec sie pogodzilem juz z banem i rozmyslalem w co bede juz grac napisalem oczywiscie do modow itp sie "pozegnalem z serwerem" ale tak patrze ze nie mam bana po 2 dniach wiec myslalem ze mi sie upieklo, niestety tak nie było ale na tamtą chwile sobie spokojnie gralem teraz też spróbowałem lecz sie nie dało bo jest ban :( 

Dowody: -

Coś od siebie:  bardzo prosze o odbanowanie mojego konta, akcja sie juz wiecej nie powtórzy 😕 . pozdrawiam 

Edytowane przez kamilczyq
  • Jestem przeciw 2
  • 5 tygodni później...
  • Developer/owner
Napisano

Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania.

Traktujemy takie sprawy poważnie i reagujemy w każdym podobnym przypadku.

Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki:

• status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy
  • blokada handlu na miesiąc
  • prace społeczne***: 60k przez miesiąc na holowniku przez 30 dni

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.

Napisano

jasne, zgadzam sie na takie warunki. kiedy moge zaczac gre na serwerze?

• Developer/owner
Napisano

@kamilczyq blokada została zdjęta, a oszust nałożony. Możesz wrócić na serwer.

Zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...