kamilczyq Napisano 27 Maja 2020 Napisano 27 Maja 2020 (edytowane) Nick: kamilczyq Nick osoby nakładającej kare: @Proklin Powód nałożenia kary: niezgodne ogloszenie na aplikacje weazel news Krótki opis sytuacji: gadałem z kolegą i postanowiłem że napisze ogłoszenie iż kupie konto w cs:go z prime za hajs z gry i sprawdzilem caly regulamin ale nie zauwazylem tego jednego punktu i bez wachania wysłałem ogłoszenie potem wszyscy napisali na czacie /G "XDD" zastanawialem sie o co chodzi na poczatku myslalem że to śmieszne itp. lecz później ktoś mi napisał ze za to jest ban wiec sie pogodzilem juz z banem i rozmyslalem w co bede juz grac napisalem oczywiscie do modow itp sie "pozegnalem z serwerem" ale tak patrze ze nie mam bana po 2 dniach wiec myslalem ze mi sie upieklo, niestety tak nie było ale na tamtą chwile sobie spokojnie gralem teraz też spróbowałem lecz sie nie dało bo jest ban Dowody: - Coś od siebie: bardzo prosze o odbanowanie mojego konta, akcja sie juz wiecej nie powtórzy 😕 . pozdrawiam Edytowane 28 Maja 2020 przez kamilczyq 2
Developer/owner proklin Napisano 27 Czerwca 2020 Developer/owner Napisano 27 Czerwca 2020 Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania. Traktujemy takie sprawy poważnie i reagujemy w każdym podobnym przypadku. Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne***: 60k przez miesiąc na holowniku przez 30 dni ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
kamilczyq Napisano 28 Czerwca 2020 Autor Napisano 28 Czerwca 2020 jasne, zgadzam sie na takie warunki. kiedy moge zaczac gre na serwerze?
Developer/owner proklin Napisano 29 Czerwca 2020 Developer/owner Napisano 29 Czerwca 2020 @kamilczyq blokada została zdjęta, a oszust nałożony. Możesz wrócić na serwer. Zamykam
Rekomendowane odpowiedzi