kryty614 Napisano 18 Maja 2020 Napisano 18 Maja 2020 Nick:kryty614 Nick osoby nakładającej kare: Nie pamiętam Powód nałożenia kary: Bugowanie DM Krótki opis sytuacji: Więc tak na początku nie widziałem co się dzieje wyjąłem telefon włączyłem aparat coś się zbugowało i mogłem bić każdego pięścią. Na początku nie chciałem bić kogoś specjalnie ale uderzyłem pare osób i nawet nie było to specjalnie nie wiedziałem co się dzieje i dla zabawy zabiłem mojego kolege. Kolega nie miał do mnie żadnego problemu. Ogólnie nie wiedziałem że za takie coś mogę dostać bana. Dowody: Coś od siebie:Bardzo tego żałuje i przepraszam tych graczy których uderzyłem. Troche będzie mi smutno nie grać na tym serwerze przez 2 miesiące. Mam teraz fajną ekipke i fajnie nam się gra. Zgadzam się na prace społeczne albo zabranie nawet jakiegoś samochodu. Jeszcze raz bardzo przepraszam.
Developer/owner proklin Napisano 22 Maja 2020 Developer/owner Napisano 22 Maja 2020 @kryty614 Z racji, że nie masz innych kar na swoim koncie możemy dać Ci szansę, nasze warunki wyglądają następująco: -status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy -blokada handlu na miesiąc -prace społeczne***: 30k na pracy kurier przez 30 dni ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). 1
kryty614 Napisano 22 Maja 2020 Autor Napisano 22 Maja 2020 @Proklin Nie ma problemu. Moge przyjąć taką opcję.
kryty614 Napisano 11 Czerwca 2020 Autor Napisano 11 Czerwca 2020 @Proklin Kiedy mogę wrócić na serwer ?
Developer/owner proklin Napisano 27 Czerwca 2020 Developer/owner Napisano 27 Czerwca 2020 @kryty614 blokada została zdjęta, a oszust nałożony. Możesz wrócić na serwer. Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi