Tygrysek520 Napisano 22 Kwietnia 2020 Napisano 22 Kwietnia 2020 (Ponowna apelacja) Nick: Tygrysek520 Nick osoby nakładającej kare: @Proklin Powód nałożenia kary: Obraza administracji Krótki opis sytuacji: Zaczęło się od tego, że dostałem bana na Discordzie za to, że napisałem "Jaka obraza administracji? XD" zaraz po tym jak inny użytkownik napisał coś o Proklinie co według mnie nie było w żadnym stopniu obraźliwe no i ta osoba dostała bana właśnie za obrazę administracji. Napisałem apelację i została odrzucona. Zaraz po tym napisałem do Proklina na priv na forum, ponieważ zirytowała mnie cała sytuacja. Trochę się wkurzyłem i mnie poniosło. Dowody: Nie będę tutaj wysyłał screenów z prywatnych wiadomości, bo to jednak prywatne wiadomości. Wystarczy, że Proklin wie o co chodzi. Coś od siebie: No cóż mogę dodać, bardzo Cię przepraszam Proklin i może tym razem przyjmiesz moją apelację 😊 8 1 1
Developer/owner proklin Napisano 22 Maja 2020 Developer/owner Napisano 22 Maja 2020 Poprzednia apelacja była odrzucona, od tamtej pory nic się nie zmieniło. Apelacja odrzucona.
Rekomendowane odpowiedzi