Skocz do zawartości

MikiYTONG ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick:  MikiYTONG

Nick osoby nakładającej kare: @Proklin

Powód nałożenia kary: Oszustwa podczas handlu, skarga na forum.

Krótki opis sytuacji: Ziomek chcial sprzedac mi pojazd za 33k ja w panelu wpisalem 3.3k wygladalo to jak 33k, gracz sprzedal mi auto za ta kwote, nie upominal sie ze za malo mu dalem, pozniej po czasie chcialem wrocic na serwer i mam bana, dowiedzialem sie ze gracz napisal na mnie skarge na forum.

Dowody: 

Coś od siebie: Moge oddac reszte pieniedzy tej osobie, lecz nie pamietam kto to byl. Nigdy wiecej tak nie zrobie, tak naprawde zrobilem to przez pomylke. 

giphy (1).gif

Edytowane przez MikiYTONG
  • Developer/owner
Napisano

Z archiwalnej skargi wynika że zaraz po tej transakcji uciekłeś z serwera, więc nie była to przypadkowa sytuacja.

Wtedy było to "modne" i bardzo dużo osób zostało za to ukaranych, wszystkie bany były dokładnie weryfikowane przed nałożeniem kary i każdy kto dostał bana miał potwierdzone wpisanie większej kwoty i zmienienie jej przed samym zatwierdzeniem transakcji. System handlu został przebudowany i problem już wygasł.

Nie potrzebujemy tutaj oszustów, którzy nawet po roku kłamią, że zrobili to niechcący.

Apelacja odrzucona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...