MikiYTONG Napisano 17 Kwietnia 2020 Napisano 17 Kwietnia 2020 (edytowane) Nick: MikiYTONG Nick osoby nakładającej kare: @Proklin Powód nałożenia kary: Oszustwa podczas handlu, skarga na forum. Krótki opis sytuacji: Ziomek chcial sprzedac mi pojazd za 33k ja w panelu wpisalem 3.3k wygladalo to jak 33k, gracz sprzedal mi auto za ta kwote, nie upominal sie ze za malo mu dalem, pozniej po czasie chcialem wrocic na serwer i mam bana, dowiedzialem sie ze gracz napisal na mnie skarge na forum. Dowody: Coś od siebie: Moge oddac reszte pieniedzy tej osobie, lecz nie pamietam kto to byl. Nigdy wiecej tak nie zrobie, tak naprawde zrobilem to przez pomylke. Edytowane 17 Kwietnia 2020 przez MikiYTONG
Developer/owner proklin Napisano 19 Kwietnia 2020 Developer/owner Napisano 19 Kwietnia 2020 Z archiwalnej skargi wynika że zaraz po tej transakcji uciekłeś z serwera, więc nie była to przypadkowa sytuacja. Wtedy było to "modne" i bardzo dużo osób zostało za to ukaranych, wszystkie bany były dokładnie weryfikowane przed nałożeniem kary i każdy kto dostał bana miał potwierdzone wpisanie większej kwoty i zmienienie jej przed samym zatwierdzeniem transakcji. System handlu został przebudowany i problem już wygasł. Nie potrzebujemy tutaj oszustów, którzy nawet po roku kłamią, że zrobili to niechcący. Apelacja odrzucona.
Rekomendowane odpowiedzi