PolskiModderYT Napisano 12 Kwietnia 2020 Napisano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) Data i godzina zdarzenia: 4/11/2020, 23:31:48 Nick oskarżającego: PolskiModderYT Nick oskarżonego: Dawidsiak Powód napisania skargi: Oszukal mnie na 12 000$, i dlatego pisze skarge, bo chce odzyskac pieniadze, ktore mu wplacilem i dac mu maks. 9k za auto bo to nie jest normalne. Dowody w postaci logów lub screenshotów: ^^^^^ Edytowane 12 Kwietnia 2020 przez PolskiModderYT Miss Click - Enter 3
PolskiModderYT Napisano 12 Kwietnia 2020 Autor Napisano 12 Kwietnia 2020 I prosze aby to ocenil ktos inny niz RumaK 4 2 3
Dawidsiak Napisano 12 Kwietnia 2020 Napisano 12 Kwietnia 2020 (edytowane) Data i godzina zdarzenia: 12:20 12.04.2020 Nick oskarżającego: Dawidsiak Nick oskarżonego: PolskiModderYT Powód napisania skargi: oszustwo Dowody w postaci logów lub screenshotów: https://imgur.com/a/IhREnX3 Coś od siebie : nic nie muszę mówić, prosty zarobek na graczu kupić auto taniej sprzedać drożej, znalazł się kupiec to sprzedałem mu lecz teraz nie chce oddać kasy. Niedotrzymanie umowy która wspólnie ustaliliśmy lucky godzinka , miało być zwrócone 2k do mcroyala , ponieważ jestem na świętach z rodziną, pozdrawiam wesołych świąt. Edytowane 12 Kwietnia 2020 przez Dawidsiak
Developer/owner proklin Napisano 15 Kwietnia 2020 Developer/owner Napisano 15 Kwietnia 2020 @PolskiModderYT @Dawidsiak skarga skonstruowana tak, że nie mam pojęcia który z Was jest winny (nie spłacił ustalonych rat), ale jeśli nie dojdziecie do porozumienia to się dowiem... To dotyczy wszystkich: jeśli zgodziłeś się na warunki umowy to musisz ich dotrzymać. To Twoim obowiązkiem jako kupującego jest zorientowanie się czy jesteś gotów zapłacić daną kwotę za auto, zanim dokonacie wymiany.
Developer/owner proklin Napisano 15 Kwietnia 2020 Developer/owner Napisano 15 Kwietnia 2020 Dwie skargi dotyczą jednej sytuacji więc zostały połączone. Znacie werdykt, macie szansę załatwić to między sobą.
Dawidsiak Napisano 16 Kwietnia 2020 Napisano 16 Kwietnia 2020 (edytowane) No to w skrócie powiem tak zamontowales tuning do pojazdu czyli jest to dla mnie znak że zależało ci na pojeździe , czyli wg ustalonej umowy powinieneś spłacić 2k , pozdrawiam Dawid @Proklin @PolskiModderYT Edytowane 16 Kwietnia 2020 przez Dawidsiak Oznaczenie
PolskiModderYT Napisano 16 Kwietnia 2020 Autor Napisano 16 Kwietnia 2020 tuning zamontowalem ze wzgledu na to ze brzydko sie do mnie wyrazales, a powiedzialem: chce zwrotu gotowki za to auto. Gosciu ty mnie na 12K zrobiles i jeszcze sie udzielasz :D 2
Dawidsiak Napisano 16 Kwietnia 2020 Napisano 16 Kwietnia 2020 2 godziny temu, PolskiModderYT napisał: tuning zamontowalem ze wzgledu na to ze brzydko sie do mnie wyrazales, a powiedzialem: chce zwrotu gotowki za to auto. Gosciu ty mnie na 12K zrobiles i jeszcze sie udzielasz No i ? ,, Gościu ty mnie na 12k zrobiłeś i jeszcze się udzielasz '' po pierwsze naucz się złożyć zdanie w sposób aby było jasne do odczytu mam prawo kupić auto taniej i sprzedać drożej, a teraz czekam na pozostałą część kasy ponieważ nie umawialiśmy się na 18k lecz 20k pozdrawiam Do proklina w handlu autami chodzi o to aby kupić taniej sprzedać drożej tak samo wygląda ta sytuacja dodam jeszcze że auto widziałem nie kiedy wystawione za prawie 40k , widzę że młodego krew zalewa że lekko zarobiłem na nim. @Proklin @PolskiModderYT 2
Dawidsiak Napisano 22 Kwietnia 2020 Napisano 22 Kwietnia 2020 W dniu 15.04.2020 o 21:22, Proklin napisał: @PolskiModderYT @Dawidsiak skarga skonstruowana tak, że nie mam pojęcia który z Was jest winny (nie spłacił ustalonych rat), ale jeśli nie dojdziecie do porozumienia to się dowiem... To dotyczy wszystkich: jeśli zgodziłeś się na warunki umowy to musisz ich dotrzymać. To Twoim obowiązkiem jako kupującego jest zorientowanie się czy jesteś gotów zapłacić daną kwotę za auto, zanim dokonacie wymiany. Czym ja zawinilem? ,,skarga skonstruowana tak, że nie mam pojęcia który z Was jest winny (nie spłacił ustalonych rat), ale jeśli nie dojdziecie do porozumienia to się dowiem... ''
_WirluS_ Napisano 24 Kwietnia 2020 Napisano 24 Kwietnia 2020 Skarge zamykam @PolskiModderYT został zbanowany na 2 lata za multikonto 1
Rekomendowane odpowiedzi