holas Napisano 11 Kwietnia 2020 Napisano 11 Kwietnia 2020 (edytowane) Nick: holas Nick osoby nakładającej kare: jarekia Powód nałożenia kary: bugowanie dm Krótki opis sytuacji: Było to kilka dni temu i wydaje mi się ze dostałem bana za to, że kiedy próbowałem wyjsć z serwera i wcisnąlem f1 to nie pokazał mi się kursor wiec wcisnąlem "tylde" po czym moja postać uderzyła ale z tego co pamiętam to nikogo nie uderzyłem a już na pewno nie chciałem tego zrobić specjalnie Dowody: Coś od siebie: tak jak na górze napisałem nie chciałem napewno specjalnie tego bugować, mam fajną ekipke do grania, przyjemnie mi się gra na tym serwerze i zgadzam sie na wszelakie prace społeczne, ponadto mam 200k długu. Edytowane 11 Kwietnia 2020 przez holas 8
Developer/owner proklin Napisano 15 Kwietnia 2020 Developer/owner Napisano 15 Kwietnia 2020 @holas Możemy dać Ci szansę, jednak musisz spełnić nasz warunek, który wyglądają następująco: -prace społeczne***: 60k przez miesiąc na pracy kuriera ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). 1
holas Napisano 15 Kwietnia 2020 Autor Napisano 15 Kwietnia 2020 @Proklin Proste, że sie zgadzam. Kiedy mogę wrócić na serwer :D?
Developer/owner proklin Napisano 16 Kwietnia 2020 Developer/owner Napisano 16 Kwietnia 2020 @holas ban został zdjęty, a prace społeczne nałożone. Możesz wrócić na serwer.
Rekomendowane odpowiedzi