zozol_99 Napisano 11 Kwietnia 2020 Napisano 11 Kwietnia 2020 (edytowane) Nick: zozol_99 Nick osoby nakładającej kare:jarekia Powód nałożenia kary: zbugowany dm Krótki opis sytuacji: miałem zbugowane dm i chciałem zobaczyć oco z tym chodzi więc postanowiłem sprawdzić i to nie było tego wart Dowody: mam osobę która mogła by to potwierdzić Coś od siebie: to była moja pierwsza kara i bardzo tego żałuje bo bardzo lubię grać na tym serwerze i bardzo bym chciał zagrać ponownie bardzo przepraszam i obiecuje poprawę. Edytowane 12 Kwietnia 2020 przez zozol_99 1
Developer/owner proklin Napisano 15 Kwietnia 2020 Developer/owner Napisano 15 Kwietnia 2020 @zozol_99 Możemy dać Ci szansę, jednak musisz spełnić nasz warunek, który wyglądają następująco: -prace społeczne***: 60k przez miesiąc na pracy kuriera ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).
zozol_99 Napisano 15 Kwietnia 2020 Autor Napisano 15 Kwietnia 2020 (edytowane) @Proklin przyjmuje warunek i bardzo dziękuje Edytowane 15 Kwietnia 2020 przez zozol_99
Developer/owner proklin Napisano 16 Kwietnia 2020 Developer/owner Napisano 16 Kwietnia 2020 @zozol_99 ban został zdjęty, a prace społeczne nałożone. Możesz wrócić na serwer.
Rekomendowane odpowiedzi