Tygrysek520 Napisano 7 Kwietnia 2020 Napisano 7 Kwietnia 2020 Nick: Tygrysek520#6188 Nick osoby nakładającej kare: @Proklin Powód nałożenia kary: troll Krótki opis sytuacji: Mniej więcej to wyglądało tak: Hypone: [*] Zapalmy znicz dla kolegi Stoka umarł śmiercią PROKLINiczną Ja: [*] Proklin: A też chcesz wylecieć czy co? 😉 Hypone: A czm? Proklin: Chcesz chyba dołączyć do kolegi. Hypone: Za co?Hypone w tym momencie dostał bana z powodem "obraza administracji" (😂). Nie wiem gdzie tu obraza, bo ewidentnie jemu chodziło o to, że to Ty Proklin go zbanowałeś i to była taka gra słów - śmiercią PROKLINiczną (tak tylko dla przypomnienia napisałem to ponownie). Od razu po tym banie dla Hypone napisałem: Jaka obraza administracji? XD I z miejsca dostałem bana z powodem "troll". Dowody: Nie dam dowodów, bo mam bana? Coś od siebie: Że co? Jaki troll? Zadałem Ci pytanie Proklin i dostałem bana? To już nawet się zapytać normalnie nie można, bo od razu BAN, BAN, BAN? XD To jest brak szacunku z Twojej strony. Żeby Ci zobrazować co mam na myśli to w rzeczywistości wyglądałoby tak, że zadaję Ci pytanie, a Ty plujesz mi w twarz, odwracasz się i odchodzisz. Także no bardzo miłe to było z Twojej strony 🙂 Nie życzę Ci źle, ale z takim podejściem do ludzi to dużo nie osiągniesz w przyszłości. Oczywiście bez obrazy, bo zaraz i tutaj mi dasz bana za obrazę administracji czy coś w tym stylu, a to jest konstruktywna krytyka, w końcu w Polsce mamy wolność słowa i wypowiadania się. Na koniec tylko proszę o zdjęcie mi tego NIESŁUSZNEGO bana.
Developer/owner proklin Napisano 7 Kwietnia 2020 Developer/owner Napisano 7 Kwietnia 2020 Kary na discordzie nie podlegają apelacji. Gracz, który dostał bana pisał nie tylko to, zapoznaj się z tematem zanim użyjesz tego jako argument... Apelacja odrzucona.
Rekomendowane odpowiedzi