CaKiPL Napisano 7 Kwietnia 2020 Napisano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) Nick: CaKiPL Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: udostępnienie danych osobowych Krótki opis sytuacji: Napisałem Pozdrawiam imie i nazwisko sprzedającego mi punkty na premium. Dowody: Nie potrzebne. Coś od siebie: Przepraszam jedyne co mogę zagwarantować w tej chwili to, to że nigdy to się nie powtórzy. Przyznaję się złamałem regulamin i bardzo tego żałuję, chciałbym powrócić na serwer bo na prawdę jest petardą. Edytowane 8 Kwietnia 2020 przez CaKiPL 4
Developer/owner proklin Napisano 15 Kwietnia 2020 Developer/owner Napisano 15 Kwietnia 2020 @CaKiPL Możemy dać Ci szansę, jednak musisz spełnić nasz warunek, który wyglądają następująco: -prace społeczne***: 20k przez miesiąc na magazynie ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).
CaKiPL Napisano 16 Kwietnia 2020 Autor Napisano 16 Kwietnia 2020 (edytowane) Ok zgadzam się na ten warunek @Proklin Edytowane 16 Kwietnia 2020 przez CaKiPL
Developer/owner proklin Napisano 16 Kwietnia 2020 Developer/owner Napisano 16 Kwietnia 2020 @CaKiPL ban został zdjęty, a prace społeczne nałożone. Możesz wrócić na serwer.
Rekomendowane odpowiedzi