Elozlomki15 Napisano 31 Marca 2020 Napisano 31 Marca 2020 Data i godzina zdarzenia: 18:00 Nick oskarżającego: Elozlomki15 Nick oskarżonego: xTrito Powód napisania skargi: Termin uzgodnionych pieniędzy za auto Dowody w postaci logów lub screenshotów: Dowód na Scam dla danej osoby gdyż nie chce wpłacić reszty pieniędzy chodź zgodził się na 2 raty. Wszystkie wiadomości od gracza są w moim telefonie pod numerem 527631 1
Barron Napisano 31 Marca 2020 Napisano 31 Marca 2020 A pochwalisz sie oszustwem nowego gracza? Zawyzyles cene i to sporo jak na tego gruchota. 3 1 1
Developer/owner proklin Napisano 4 Kwietnia 2020 Developer/owner Napisano 4 Kwietnia 2020 @xTrito wypowiedz się w tej skardze inaczej zostaniesz zbanowany za oszustwa finansowe.
xTrito Napisano 7 Kwietnia 2020 Napisano 7 Kwietnia 2020 Prowadząc rozmowę odnośnie auta, jakże i jego wartości, gracz zapewnił mnie kilkukrotnie że pojazd jest warty swojej ceny (22k), a więc.. postanowiłem go zakupić na 2 raty, (10 i 12k), lecz gracz świadomie wprowadził mnie w błąd z wartością pojazdu, i tylko dlatego go zakupiłem, termin spłaty mija dziś o 23:59, ale napisałem do gracza czy nie odmieniłby się, aby cofnąć tą szemraną transakcję. Gracz odmówił i zaszantażował mnie skargą, lub zapłatą. 1 3 1 4
Developer/owner proklin Napisano 15 Kwietnia 2020 Developer/owner Napisano 15 Kwietnia 2020 @xTrito jeśli zgodziłeś się na ustalone warunki to masz obowiązek ich dopilnować. Ale jeśli gracz faktycznie gwarantował inną wartość tego auta to musisz dostarczyć tego dowody. Musisz spłacić brakującą kwotę inaczej zostaniesz zbanowany za oszustwa finansowe. Odnośnie sprawy z wprowadzeniem w błąd możesz napisać skargę na @Elozlomki15 jeśli masz materiały, które udowodnią jego wine.
Elozlomki15 Napisano 15 Kwietnia 2020 Autor Napisano 15 Kwietnia 2020 Witam. @Proklin chciałem tylko dodać iż Nebule Turbo na komisie kupiłem za kwotę przeważającą 21k i sprzedałem za 22k więc mam niecały 1k zarobku więc myślę że to nie jest wcale tak dużo. 1 3
Developer/owner proklin Napisano 22 Maja 2020 Developer/owner Napisano 22 Maja 2020 Gracz @xTrito zostaje zbanowany na 2 lata za oszustwa finansowe. Zamykam
Rekomendowane odpowiedzi