Cygan Napisano 30 Marca 2020 Napisano 30 Marca 2020 Nick: Cygan Nick osoby nakładającej kare: _WirluS_ Powód nałożenia kary: Bugowanie DM Krótki opis sytuacji: Miałem wtedy iść to już z nudów i dla beki parę razy tam uderzyłem pierw w WolnoŁukasza potem w jakieś auto. Dowody: - Coś od siebie: Siedzę już na banicji ponad dwa tygodnie, bana dostałem w piątek 13 to troszkę pechowo - nuda jest trochę w te koronaferie, a fajną ekipę mam w organizacji, dobrze by było wrócić. Żałuję trochę swoich czynów i chciałbym wrócić wiec przepraszam za to, nawet jak trzeba to mogę jakieś prace społeczne odrabiać. Przepraszam za to jeszcze raz i postanawiam poprawę. 4 4
EnQ Napisano 30 Marca 2020 Napisano 30 Marca 2020 Dajcie mu szanse, dobry chłopak jest, na klatce dzień dobry mówi, czasami pomoże zakupy wnieść. 1 2 6
Developer/owner proklin Napisano 4 Kwietnia 2020 Developer/owner Napisano 4 Kwietnia 2020 @Cygan Możemy dać Ci szansę na powrót jednak musisz spełnić następujące warunki: -prace społeczne***: 30k przez miesiąc w pracy FLber ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Wyślij tutaj czy odpowiada Ci taka kara, czy wolisz czekać aż minie jej termin.
Cygan Napisano 4 Kwietnia 2020 Autor Napisano 4 Kwietnia 2020 (edytowane) @Proklin Dobra ostatecznie przemyślałem i poczekam sobie do końca Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez Cygan Zmieniłem zdanie
Rekomendowane odpowiedzi