Payro Posted March 26, 2020 Share Posted March 26, 2020 (edited) Zapraszamy na II oficjalny Zlot Youngtimer'ów na FiveLife!Wydarzenie będzie miało jak zawsze na celu:● Zjednoczenie fanatyków starej motoryzacji ● ● Możliwość podzielenia się swoją pasją z innymi uczestnikami ● ● Zapewnienie sporej dawki rozrywki i zabawy ●Całość odbędzie się dnia:29 marca 2020!o godzinie:18:00Zbiórka na parkingu: Del Pierro Pier(największe molo w Los Santos)Wejście jako widz jest oczywiście bezpłatne i zapraszamy każdego zainteresowanego!Uczestnictwo w zlocie, a zarazem wystawienie swojego pojazdu wynosi: 1000$ (Opłaty i zapisy dostępne 30 minut przed rozpoczęciem wydarzenia oraz tylko i wyłącznie u @Payro)(Dopuszczamy jeden samochód na jednego uczestnika żeby oszczędzić komputery i w celu zapewnienia jak najlepszej optymalizacji)Przewidujemy rozrywki takie jak:● Konkurs piękności ● ● Konwój ● ● Pytania i odpowiedzi (zwinne palce) ●...i kilka innych niespodzianek Całość jest organizowana przez @Payro, @ForresT oraz @JoeJamesVernitch przy wsparciu administracji!Jest to nasza druga impreza i postaramy się zadbać o lepszą organizację ^^ LISTA SAMOCHODÓW DOPUSZCZANYCH NA EVENT: (Aktualizacja 27.03.2020) 190z Banshee Blade Blista Compact Bodhi Buccaneer Buffalo Bullet Casco Cheburek Cheetah Classic Chino Comet Retro Dukes Dynasty Elegy Retro Faction Fagaloa Futo Gauntlet Classic Glendale GP1 GT500 Hellion Impaler Infernus Classic Issi Classic Jester Classic Kanjo Lurcher Mamba Manana Michelli Monroe Nebula turbo Nightshade Peyote Phoenix Picador Pigalle Rancher XL Rapid GT Classic Rat-Loader Regina Rhapsody Ruiner Sabre GT Sentinel Classic Siriling GT Slamvan Stallion Stanier Stirling GT Sultan Classic Tampa Tulip Turismo Classic Vamos Vigero Virgo Classic Warrener Yosemite Zion Classic Edited April 1, 2020 by Payro 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasThere Posted March 26, 2020 Share Posted March 26, 2020 @Payro Mam nadzieję że pojawią się ankiety przy konkursie piękności, bo bez nich to sie dzieją dziwne rzeczy 😛 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Payro Posted March 26, 2020 Author Share Posted March 26, 2020 Godzinę temu, lukasThere napisał: @Payro Mam nadzieję że pojawią się ankiety przy konkursie piękności, bo bez nich to sie dzieją dziwne rzeczy 😛 Historia zeszłego eventu nas nauczyła że ankiety to podstawa i owszem pojawią się zamiast starego sposobu na "wskakiwanie na dachy" 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StokuPeEl Posted March 26, 2020 Share Posted March 26, 2020 Kurcze zlot a ja mam bananka ;-; bedzie ktos to sztrimowac moze ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rado1229 Posted March 27, 2020 Share Posted March 27, 2020 Nie wiem po co na plakacie jest napisane że tylko gabloty z lat 80, skoro na liście naliczyłem z kilka aut które są 90's w górę 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Payro Posted March 27, 2020 Author Share Posted March 27, 2020 (edited) 17 godzin temu, rado1229 napisał: Nie wiem po co na plakacie jest napisane że tylko gabloty z lat 80, skoro na liście naliczyłem z kilka aut które są 90's w górę W sumie racja, zaktualizowaliśmy nieco listę pojazdów dodając ciut nowszych, postaram się naprawić tą rozbieżność już jutro i usunąć napis z plakatu. Plusik za spostrzegawczość i zapraszamy do wzięcia udziału! EDIT: Poprawione! Edited March 27, 2020 by Payro 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForresT Posted March 27, 2020 Share Posted March 27, 2020 Bydzie ogień 🔥 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts