Miras077 Napisano 25 Marca 2020 Napisano 25 Marca 2020 (edytowane) Nick: Miras077 Nick osoby nakładającej kare:Proklin Powód nałożenia kary: Oddawanie/przyjmowanie majątku - pomoc Krótki opis sytuacji: Witam. Wczoraj napisał do mnie gracz czy nie chce zarobić 2 tysiące. Jestem nowym graczem na serwerze więc sie zgodziłem, bo dla mnie to akurat dużo. Transakcja miała poelgać na tym że on mi daje z tego co pamietać 33800, a ja przelewam mu na drugie konto 31800. Pytałem się czy to jest legalne i czy nei dostane za to bana, mówił że nie. Z tego wszystkiego dostałem te 2 tysiące i niestety bana. Na prawdę nie wiedziałem że za takie coś grozi kara. Jestem nowym graczem i dopiero co się oswajam z serwerem. Dowody: niestety brak, nie pamietam zbytnio nawet nicku tego gracza. Załatwialiśmy to przez voice chat. Coś od siebie: Tak jak piszę wyżej, nie byłem świadomy tego że za takie coś można dostać bana na 2 lata. Jeśli bym wiedział, oczywiście żebym tak nawet nie zrobił. Mogę oddać te 2 tysiące które zarobiłem przez te transakcje. Bardzo prosiłbym o nie czyszczenie całego konta bo troszkę już na nim gram i zarobiłem pare tysięcy (reszta oczywiście w legalny sposób). Z całego serduszka proszę o odbanowanie i gdy już jestem tego świadom obiecuje że to więcej sie nie powtórzy.. Również zdaje sobie sprawę z tego że złamałem regulamin którego wcześniej nie przeczytałem i się do tego przyznaje. Edytowane 25 Marca 2020 przez Miras077.
Miras077 Napisano 25 Marca 2020 Autor Napisano 25 Marca 2020 1 minutę temu, JacusDrawsko napisał: @Miras077 niby nie wiedziałeś a w regulaminie jest jasno napisane: Punkt postanowienia ogólne podpunkt 2 Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania. Punkt Handel podpunkt 1 Zakaz handlu gotówką, kontami, pojazdami i innymi dobrami poza grą. Jak już się czepiasz, to ja się przyczepie do ciebie. "Obowiązuje całkowity zakaz wypowiadania się osób niezwiązanych z apelacją." Napisałem co chciałem napisać wyżej, a twoja odpowiedź jest tu zbędna. 1 1 2
Developer/owner proklin Napisano 4 Kwietnia 2020 Developer/owner Napisano 4 Kwietnia 2020 @Miras077 Możemy dać Ci szansę na powrót jednak musisz spełnić następujące warunki: -status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy -blokada handlu na miesiąc -prace społeczne***: 40k przez miesiąc w pracy kuriera ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Drugą możliwością jest wyczyszczenie całego konta i status OSZUST wraz z blokadą handlu na miesiąc bez konieczności wykonania prac społecznych. Niezależnie od wyboru tracisz możliwość apelacji w podobnych sprawach w przyszłości i ewentualny ban nakładany jest bezterminowo. Napisz tutaj którą opcję wybierasz.
Miras077 Napisano 4 Kwietnia 2020 Autor Napisano 4 Kwietnia 2020 Godzinę temu, Proklin napisał: @Miras077 Możemy dać Ci szansę na powrót jednak musisz spełnić następujące warunki: -status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy -blokada handlu na miesiąc -prace społeczne***: 40k przez miesiąc w pracy kuriera ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Drugą możliwością jest wyczyszczenie całego konta i status OSZUST wraz z blokadą handlu na miesiąc bez konieczności wykonania prac społecznych. Niezależnie od wyboru tracisz możliwość apelacji w podobnych sprawach w przyszłości i ewentualny ban nakładany jest bezterminowo. Napisz tutaj którą opcję wybierasz. Wybiore czyszczenie konta. Prosze o jak najszybsze odbanowanie.
Developer/owner proklin Napisano 4 Kwietnia 2020 Developer/owner Napisano 4 Kwietnia 2020 Konto zostało wyczyszczone, możesz wejść na serwer @Miras077. Musisz odpracować 1$ na pracy Pizzaboya w ramach systemu prac społecznych i rangi oszusta, ranga oszusta jednak zostanie na miesiąc.
Rekomendowane odpowiedzi