P3rF3cT Napisano 28 Lutego 2020 Napisano 28 Lutego 2020 (edytowane) Nick: P3rF3cT Nick osoby nakładającej kare:Herwi Powód nałożenia kary: Rozdawanie majątku. Krótki opis sytuacji: Na samym wstępie chciałbym bardzo przeprosić za zaistniałą sytuację rok temu dokładnej daty nie pamiętam i nie podam niestety gdy zaczęła mi się klasa maturalna stwierdziłem że oddam koledze samochód,kolega też bardzo go chciał [ miałem dług ale o tym dalej].Dług w postaci oddania pieniędzy ponieważ pożyczył mi 50k żebym sobie coś zamontował do tego samochodu. Miałem tylko samochód więc przekazałem mu go a tak jak na samym wstępie zacząłem nie miałem czasu żeby mu oddać ponieważ zdawałem prawo jazdy oraz jestem w klasie maturalnej teraz mam większy luz w szkole. Proszę o szansę dania mi gry ponieważ chciałbym zacząć grę od nowa. Żadnych innych kar nie miałem na serwerze.Bardzo dużo aktualizacji skłania gracza do powrotu GRATKI! Dowody: BRAK Coś od siebie: Bardzo tego żałuję od Siebie mógłbym dodać , że więcej by się to nie powtórzyło i nie popełnił bym tej głupoty. Wszystko oddałem za darmo kolega już z tego co mi wiadomo nie gra na serwerze od dłuższego czasu.PRZEPRASZAM za równo administrację jak i graczy! Chciałem też sam się zgłosić do administracji i zapytać lecz Herwi był szybszy Pozdrawiam P3rF3cT Edytowane 29 Lutego 2020 przez P3rF3cT 7 3
Developer/owner proklin Napisano 16 Marca 2020 Developer/owner Napisano 16 Marca 2020 @P3rF3cT Z racji, że nie byłeś wcześniej karany, możemy dać Ci szansę, jednak musisz spełnić nasze warunki, które wyglądają następująco: -wipe - wyczyszczenie konta -status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy -blokada handlu na miesiąc -prace społeczne***: 60k przez miesiąc na holownikach ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). 1
P3rF3cT Napisano 18 Marca 2020 Autor Napisano 18 Marca 2020 (edytowane) @Proklin Dzięki za szansę i na pewno z niej skorzystam zgadzam się również na wyczyszczenie tylko proszę nie LVL bo nie będę miał jak zarabiać tych 60k na holownikach. Jeżeli będzie taka możliwość zgłoszę się w trochę późniejszym terminie jak będę miał więcej czasu w miesiącu i jak będę w domu ponieważ tą całą kwarantannę spędzam u ojca i nie mam dostępu do komputera. Dziękuję i Pozdrawiam P3rF3cT Edytowane 18 Marca 2020 przez P3rF3cT
Developer/owner proklin Napisano 18 Marca 2020 Developer/owner Napisano 18 Marca 2020 Wipe konta to całkowite czyszczenie postaci, musisz zacząć wszystko od nowa (zostają tylko FLC jeśli jakieś są) i zdobyć odpowiedni poziom do odpracowania kary. Jeśli faktycznie zabraknie Ci czasu możesz do mnie napisać, sprawdzę na jakim jesteś etapie i możliwe, że jednorazowo przedłużymy termin o dodatkowe 2 tygodnie. Napisz tutaj kiedy chcesz rozpocząć. 1
Developer/owner proklin Napisano 22 Maja 2020 Developer/owner Napisano 22 Maja 2020 Apelacja odrzucona przez brak reakcji.
Rekomendowane odpowiedzi