Skocz do zawartości

[odwołaned] Licytacja Elegy Retro 2.6 t

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Model pojazdu: Retro Elegy ID 7745

Przebieg: kogo przebieg obchodzi? 53152,43km i może ulec zmianie

Wersja silnika: jedyna słuszna

Cena: 680 001.00$

Tuning: brazylijskie barwy kupione w mieszalni za 500$, gdzie kolor zielony odpowiada hexowi pojazdów z pracy sadownika

Zdjęcie/a pojazdu: [benc]

Warunki licytacji: cena wywoławcza to 680001.00$, a minimalne przebicie to 10 000 $, aukcja trwa do soboty (11 stycznia 2k20) do godziny 21:45 GMT+1

EDIT:
Kilku ludzi, którzy dawali mi dobre oferty i sami zasugerowali stworzenie na forum tematu z licytacją po czasie jednak wycofali się z powodu braku gotówki. Do tej pory w temacie udzielili się tylko moi bliscy koledzy, więc na pewno się nie obrażą jeśli odwołam cały spektakl +jeśli mam za to dostać bana na 2 miesiące to już wolę nie wystawiać nic nigdy na licytację, przepraszam zawiedzionych o/

Edytowane przez Bombelos
2k20 już lel, czas szybko mija
  • Like 1
  • Haha 1
Napisano (edytowane)
W dniu 8.01.2020 o 18:16, Bombelos napisał:

EDIT:
Kilku ludzi, którzy dawali mi dobre oferty i sami zasugerowali stworzenie na forum tematu z licytacją po czasie jednak wycofali się z powodu braku gotówki. Do tej pory w temacie udzielili się tylko moi bliscy koledzy, więc na pewno się nie obrażą jeśli odwołam cały spektakl +jeśli mam za to dostać bana na 2 miesiące to już wolę nie wystawiać nic nigdy na licytację, przepraszam zawiedzionych o/

A miałem dzisiaj o 21:44 GMT +1 zaoferować 750001.00$ a tu takie cyrki, zawiodłem się na Tobie @Bombelos.

Edytowane przez xKlau99x
  • Like 2
  • 5 tygodni później...
Napisano

Zgodnie z powyższym, temat zamykam oraz przenoszę do Archiwum.

• DragonuS zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...