Whicik Napisano 26 Grudnia 2019 Napisano 26 Grudnia 2019 (edytowane) Data i godzina zdarzenia: 26.12.2019 Godzina 2:30 Nick oskarżającego: Whicik Nick oskarżonego: Terorysta Powód napisania skargi: Witam, dziś około godziny 2:30, postanowiłem zakupić flboxy, od gracza Ulany_**** nie pamiętam dokładnie nicku. Po zakupie tych flboxów przyjechał gracz o nicku terorysta i zaczął straszyć mnie banem na miesiąc, pracami społecznymi. Po tym jak dałem graczowi do zrozumienia, że nie oddam mu tych flboxów, gdyż kupiłem je w uczciwy sposób, gracz dostał jakiegoś szału zaczął mnie wyzywać co wszystko jest udokumentowane na tym filmie. Generalnie uważam, że jest to bardzo toksyczny, arogancki gracz a poziom który zaprezentował w owej sytuacji pokazuje, że nie posiada on za grosz kultury osobistej, która jest jednak wymagana na serwerze... Dodam, że jest to nie pierwsza taka sytuacja kiedy gracz zachowuje się w bardzo podobny sposób. Osoba ta jest święcie przekonana o swojej bezkarności, jednak chciałbym by zostało to też wzięte pod uwagę! Dowody w postaci logów lub screenshotów: Bardzo przepraszam za głos kolegi w tle, ale nie mogę nic z tym zrobić. Edytowane 26 Grudnia 2019 przez Whicik 17 1
Whicik Napisano 26 Grudnia 2019 Autor Napisano 26 Grudnia 2019 Jak widać, gracz istnie naśmiewa się z tej całej sytuacji, widać poziom... 1
GhoulVampire Napisano 26 Grudnia 2019 Napisano 26 Grudnia 2019 My się też raz spotkaliśmy @terorysta. Bardzo podobnie to wyglądało. Może powinieneś pójść na jakiś detoks bo w końcu przejedziesz się na swojej toksyczności.
terorysta Napisano 26 Grudnia 2019 Napisano 26 Grudnia 2019 W uczciwy sposób je kupiłeś? A dlaczego nie napisałeś, że powiedziałeś @Ulany_Juras że mi przekażesz te flboxy przyjechałem po flboxy, a okazuje się że mi ich nie dasz bo kupiłeś je w uczciwy sposób. 😄
GhoulVampire Napisano 26 Grudnia 2019 Napisano 26 Grudnia 2019 1 minutę temu, terorysta napisał: Yyy @GhoulVampire masz nagrania to pode Niepotrzebne mi nagranie, tym co nagrał Whicik wystarczająco pokazało Twój brak kultury.
Whicik Napisano 26 Grudnia 2019 Autor Napisano 26 Grudnia 2019 (edytowane) Skasowałeś poprzednie wypowiedzi myślisz, że administracja nie posiada wglądu do takich rzeczy? Proszę sprawdzić posty które usunął w tym temacie gracz @terorysta Nic mu takiego nie pisałem, wymyślił to sobie. Edytowane 26 Grudnia 2019 przez Whicik 1
Rekomendowane odpowiedzi