Skocz do zawartości

Skarga na P0GGI3SBtw

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data i godzina zdarzenia: sobota 14 grudnia 2k19r. godzina 22:02

Nick oskarżającego: Bombelos

Nick oskarżonego: P0GGI3SBtw

Powód napisania skargi: Zabójstwo poprzez potrącenie w bardzo kluczowym momencie - w trakcie licytowania auta na dokach. Dodam jeszcze, że nie jest to pierwszy tego typu występek tego "gracza" względem mnie i nie tylko mnie na drodze, użytkownik P0GGI3SBtw notorycznie wykazuje się brakiem myślenia na drodze. Notabene sytuację tę widzieli bardzo dobrze dwaj supporterzy @Arrow oraz @PJOTER2003 jaki i moderator @jarekia mimo to nie zareagowali wcale.

Opis sytuacji: Nie ma co dużo mówić - wszytko widać wyraźnie na filmiku, proszę zwrócić uwagę na białą kropkę na minimapię.

Dowody w postaci logów lub screenshotów: [filmik] [Screen1] [Screen2]

• Like 11
  • Thanks 2
Napisano

Sorki @Bombelos ale nie doczytałeś mi się co widać na ukazanym przez Ciebie nagraniu więc nie miałem jak na to zareagować po prostu znalazłeś się w nie odpowiednim miejscu tak bywa.

Po drugie nie tłumacz się że przeszkodziłem Tobie w licytacji ponieważ pojazd znalazł się w twoim posiadaniu, a co do @Arrow, @PJOTER2003 i @jarekia byli afk ponieważ grali w business tour razem z graczem @Rasta00

Jeszcze raz przepraszam za zaistniałą sytuacje nie chciałem nic złego zrobić a wyszło jak zwykłe :( 

• Like 1
Napisano

Dziwnym trafem wiele osób zostalo w ten sposób zabitych na dokach, jakoś zawsze zabijają osoby które nie potrafią ustac w miejscu i lubią sobie udawać Małysza, synchro rage jest jakie jest i zamiast uszanować to, trzeba skakać z ramp na dokach, bo wystarczy tylko przeprosić "bo synchro" bądźmy trochę życzliwsi i nie róbmy drugiemu co nam nie miłe. Serio na dokach da się wytrzymać bez odwalania i skakania ludziom po głowach i dachach 🙂

• Like 3
  • Thanks 1
Napisano
7 godzin temu, Belmondoe napisał:

Dziwnym trafem wiele osób zostalo w ten sposób zabitych na dokach, jakoś zawsze zabijają osoby które nie potrafią ustac w miejscu i lubią sobie udawać Małysza, synchro rage jest jakie jest i zamiast uszanować to, trzeba skakać z ramp na dokach, bo wystarczy tylko przeprosić "bo synchro" bądźmy trochę życzliwsi i nie róbmy drugiemu co nam nie miłe. Serio na dokach da się wytrzymać bez odwalania i skakania ludziom po głowach i dachach 🙂

Dziwnym trafem z tego zabójstwa nie mieliśmy korzyści bo Bombelos może i został zabity ale licytacje wygrał.

• Like 2
Napisano
9 minut temu, xKlau99x napisał:

Dziwnym trafem z tego zabójstwa nie mieliśmy korzyści bo Bombelos może i został zabity ale licytacje wygrał.

Tym razem, a co w przypadku gdyby jednak ktoś go przebił i licytacji w skutku tego by nie wygrał, nie była to pierwsza taka sytuacja. Każdy na dokach powinien uszanować to, że mamy uczciwą rywalizację, w której ważne są aktualnie tylko pieniądze. W tej sytuacji nie doszło do utrudnienia gry, natomiast było tego wysokie ryzyko i nie liczy się tutaj fakt tego że "wygrał licytacje, to co się spina" tylko o to, że jeżeli próbujecie raz to zrobicie to kolejny raz przy licytacji, która was zainteresuje. Ja sam dbam o atmosferę na dokach, żeby nigdy nikt się nie nudził, rozdaje jabłka przyjeżdżając sadownikiem, czy też jak ostatnio wodę. To są małe rzeczy które sprawiają uśmiech, a nie irytację i niezadowolenie ogółu. Mam nadzieję, że górę weźmie tutaj sprawiedliwość oraz myślenie abstrakcyjne w odniesieniu do całej tej sytuacji która zaistniała.

• Like 14
Napisano (edytowane)
Godzinę temu, xKlau99x napisał:

ale wiesz ze nie chodzi o korzyść, tam giną randomowe osoby, właśnie w taki sposób. czy ty teraz sugerujesz ze być może planowaliście żeby wam się to opłacało??? bo moja wypowiedz była wsm zupełnie o czymś innym, czyżby nowe fakty wychodzą na jaw? bo z kontekstu wypowiedzi można tak wywnioskować...

51 minut temu, Chemik napisał:

Tym razem, a co w przypadku gdyby jednak ktoś go przebił i licytacji w skutku tego by nie wygrał, nie była to pierwsza taka sytuacja. Każdy na dokach powinien uszanować to, że mamy uczciwą rywalizację, w której ważne są aktualnie tylko pieniądze. W tej sytuacji nie doszło do utrudnienia gry, natomiast było tego wysokie ryzyko i nie liczy się tutaj fakt tego że "wygrał licytacje, to co się spina" tylko o to, że jeżeli próbujecie raz to zrobicie to kolejny raz przy licytacji, która was zainteresuje. Ja sam dbam o atmosferę na dokach, żeby nigdy nikt się nie nudził, rozdaje jabłka przyjeżdżając sadownikiem, czy też jak ostatnio wodę. To są małe rzeczy które sprawiają uśmiech, a nie irytację i niezadowolenie ogółu. Mam nadzieję, że górę weźmie tutaj sprawiedliwość oraz myślenie abstrakcyjne w odniesieniu do całej tej sytuacji która zaistniała.

tor do zabawy jest kilkanascie metrów dalej, a rampy do stuntów są rozsiane po całym mieście, driftować autkiem też można za spawnem doków, nie przeszkadzając innym. kolejny raz odniose się do maksymalnie słabej synchro rage'a bo to głównie przez to widzimy rozgrywke inaczej niż wszyscy dookoła, co może mylić, ale laikami nie jesteście i doskonale to wiemy, że należy troche się uspokoić w miejscach 20 osób+ bo to szkodliwe dla większości. tłumaczenie, że nie widziałem w tym miejscu jest najmniej logiczne, biorąc pod uwage jak niektórzy zachowują się tu nie od dziś. kończąc, apeluje do każdego na dokach żeby stanął w miejscu i nie stwarzał takich sytuacji. a no i bym zapomniał, PR'owo słabo to wygląda jak stoi 3 zielonych i nie reagują a teraz jeszcze tekst ze grali w inną gierke, kiedy byli w grze, widoczni przez każdego, dostępni, a jednak nie reagowali. czyli mam rozumieć że jeśli potrzebowałbym pomocy z czyms poza dokami to, musiałbym liczyć na pozostałych zielonych przy 100+ osób gdzie mam dostępnych 3 suppów więcej? ciut nie fajnie

Edytowane przez Belmondoe
  • Like 3
Napisano (edytowane)

Pragnę wspomnieć że w tej sytułacji nie było żadnego skakania ani czegoś w tym stylu po prostu przejeżdżałem obok A więc błagam was nie koloryzujcie na moją niekorzyść bo to odbiega od rzeczywistości. Co więcej wasze wypowiedzi opierają się na gdybanie i nie obrazują rzeczywistych wydarzeń także jak nie wiecie co tam się stało nie wypowiadajcie się proste, przynajmniej jak na moje. A i bym zapomniał obwinianie supporrów i moderatorów że akurat byli afk serio wam się nigdy nie zdążyło w LSPD zabawni jesteście. Pragnę jeszcze raz przeprosić Ciebie @Bombelos oraz przypomnieć że jak nie macie związku ze sprawą i na dodatek wymyślacie swoje wersje to nie będzie miało sensu.

Pozdrawiam hejterów większej komedii pod skargą jeszcze nie widziałem dzięki za tą przyjemność ;D

Edytowane przez P0GGI3SBtw
Napisano
51 minut temu, Belmondoe napisał:

czyżby nowe fakty wychodzą na jaw?

Żadne nowe fakty, jeśli byłoby to zaplanowane to samochód należał by do nas a jak widać chetnych na podbicie nie było.

A wasze gdybanie też nie ma sensu :)

Napisano (edytowane)
3 godziny temu, P0GGI3SBtw napisał:

Pragnę wspomnieć że w tej sytułacji nie było żadnego skakania ani czegoś w tym stylu po prostu przejeżdżałem obok A więc błagam was nie koloryzujcie na moją niekorzyść bo to odbiega od rzeczywistości. Co więcej wasze wypowiedzi opierają się na gdybanie i nie obrazują rzeczywistych wydarzeń także jak nie wiecie co tam się stało nie wypowiadajcie się proste, przynajmniej jak na moje. A i bym zapomniał obwinianie supporrów i moderatorów że akurat byli afk serio wam się nigdy nie zdążyło w LSPD zabawni jesteście. Pragnę jeszcze raz przeprosić Ciebie @Bombelos oraz przypomnieć że jak nie macie związku ze sprawą i na dodatek wymyślacie swoje wersje to nie będzie miało sensu.

Pozdrawiam chejterów większej komedii pod skargą jeszcze nie widziałem dzięki za tą przyjemność ;D

ebebebebe?

LOL, spodziewałem się że zrozumiecie przekaz a tu taki psikus 

Edytowane przez Znajomy
  • Haha 1
Napisano
Godzinę temu, P0GGI3SBtw napisał:

A i bym zapomniał obwinianie supporrów i moderatorów że akurat byli afk serio wam się nigdy nie zdążyło w LSPD zabawni jesteście.

dobrze ze wyżej napisałeś ze to tylko gdybanie :D poza tym przejeżdzanie skakanie, jakie to ma znaczenie, brawurowa jazda to dalej niefajne zachowanie na dokach, bo wszystko co wyżej napisałem odnosi się do każdej tego typu sytuacji i tak jak wszyscy zainteresowani pisze po raz kolejny ze nie raz sie coś takiego działo, pisze to do ogółu i szczegółu bo jak widac nadal trzeba to przypominać. no i najważnieszje, osoby nie zamieszane to jakie? byłem naocznym swiadkiem tego zdarzenia, chyba mam prawo do wypowiedzi? a co do @xKlau99x i jego " jeśli byłoby to zaplanowane to samochód należał by do nas a jak widać chetnych na podbicie nie było." nie próbujesz nawet używać tej legendarnej przytoczonej przez chemika umiejętności "abstrakcyjnego myślenia" więc nie będe tego tłumaczył dalej, polecam doczytać a potem udzielać się, bo ty też ni rozumiesz desynchro, jak cie kolega grzecznie poprosił tuż przed tą sytuacją żebyś nie stukał w jego auto to odpowiedziałeś "u mnie stoje od ciebie pół metra" mając problem że platforma serwera nie ogarnia i robiąc łaske że odjedziesz te pół metra w tył. ja nie szukam wrogów, ale niestety takie zachowania i brak życzliwosci troche psują frajde z gry :D pozdrawiam cieplutko i liczę, że to się wiecej nie powtórzy

• Like 3
Napisano

Żadnej łaski nie robiłem tylko napisałem ze stoje daleko i odjechałem, ze wszystkiego musicie zrobić problem, chyba wam sie naprawdę nudzi.

Napisano (edytowane)
1 godzinę temu, P0GGI3SBtw napisał:

Pozdrawiam hejterów większej komedii pod skargą jeszcze nie widziałem dzięki za tą przyjemność ;D

a no i byłbym zapomniał, rozumiesz znaczenie skrótu "PR" czy niezbyt? jesli nie to juz spiesze z wytłumaczniem - PR public relations - co w wolnym tłumaczeniu znaczy relacje z community, w tym przypadku słabo to wygląda, próbowałem to kilkuktrotnie punktować ze niezawsze panowie zieloni reagują na to co widzą, z perspektywy gracza - może nawet nie od nas czy od was, który zostałby w tej sytuacji poszkodowany i nie zobaczyłby reakcji zielonych wygląda to na zlewke, nie obchodzi mnie czy grali w buisness tour czy w mc, nie zareagowali, nic nie napisali, byli obojętni - nowy gracz widząc to a) bedzie sobie na coś podobnego pozwalał b) bedzie myślał ze nie może liczyć na pomoc w razie czego. no tak ale to moje gdybanie - wcale ostatnimi czasy na /g nie pojawiła się fala ogłoszeń które przechodzą bez problemu... wcale gracze nie czują się bezkarni, taranując na sadzie, wcale nie czekam na przyjęcie repsa po 3 minuty, wcale... no tak ale tok rozumowania pozbawiony po raz kolejny abstrakcyjnego podejścia :D

Edytowane przez Belmondoe
  • Like 1
Napisano (edytowane)
4 godziny temu, P0GGI3SBtw napisał:

Co więcej wasze wypowiedzi opierają się na gdybanie i nie obrazują rzeczywistych wydarzeń także jak nie wiecie co tam się stało nie wypowiadajcie się proste, przynajmniej jak na moje

Byłem naocznym świadkiem, tak samo jak @Belmondoe oraz @Znajomy czy @CyganK. Dlatego też nie widzę problemu, żeby się oni wypowiadali w tym temacie.

A i bym zapomniał obwinianie supporrów i moderatorów że akurat byli afk

Akurat byli afk w momencie strategicznym, gdzie jest wiadome, że pojawi się duża ilość osób i jest możliwość, że coś się stanie.

nigdy nie zdążyło w LSPD zabawni jesteście.

zdarzyło*

Chłopcy w frakcji mają określony maksymalny czas dopuszczalnego odejścia od klawiatury w trakcie służby.

wymyślacie swoje wersje to nie będzie miało sensu.

Istnieje dołączony materiał wideo, który dokładnie prezentuje wersję wydarzeń, którą od tak przypadkiem, prezentujemy wszyscy i niestety, ale nie usiłujemy "przekabacać" rzeczywistości.

4 godziny temu, xKlau99x napisał:

, jeśli byłoby to zaplanowane to samochód należał by do nas a jak widać chetnych na podbicie nie było

Czyli zapowiadasz więcej takich akcji? 

Od siebie dodam, że nie żywię do żadnego z was konkretnej urazy, a jedyne czego domagam się, to sprawiedliwości, oraz bezinteresowności w pomocy oferowanej od osób na randze.

Nie mam zamiaru wyciągać tutaj żadnych dawnych brudów, ale chłopcy "zieloni", którzy aktualnie tam się znajdowali nie pierwszy raz przypadkowo byli AFK lub udawali że nie widzą.

Prostym przykładem jest tak jak wyżej powiedział @Belmondoe brak reakcji na jakiekolwiek ogłoszenie na czacie globalnym. No chyba że wyślesz raport na ogłaszającego.

Bawmy się gierką i nie przeszkadzajmy sobie wzajemnie, jeżeli nie potrafimy ze względu podziałów grać ze sobą.

dzięki za tą przyjemność ;D

Dziękuje serdecznie, życzę miłego wieczoru.

Edytowane przez Chemik
  • Like 1
Napisano
2 minuty temu, Chemik napisał:

Czyli zapowiadasz więcej takich akcji? 

Nie, nic nie zapowiadam i nie wypowiadam się  więcej w tym temacie bo i tak wszystko co powiem zostanie przekręcone o 180 stopni więc dalsza dyskusja nie ma sensu, pozdrawiam i życzę wesołych świąt.

Napisano
W dniu 15.12.2019 o 16:48, P0GGI3SBtw napisał:

Sorki @Bombelos

W dniu 15.12.2019 o 16:48, P0GGI3SBtw napisał:

Jeszcze raz przepraszam

W dniu 16.12.2019 o 13:00, P0GGI3SBtw napisał:

Pragnę jeszcze raz przeprosić Ciebie @Bombelos

Jest takie powiedzenie: Nie przepraszaj, tylko myśl. Zamiast 3 razy mnie przepraszać wolałbym, żebyś 3 razy się zastanowił jak będziesz kogoś mijać/wyprzedzać. Desynchro, lagi, niedoczytywanie - oczywiście takie rzeczy się zdarzają, ale błąd maszyny to jedno, a błąd ludzki to drugie. Dziwnym trafem to akurat Ty ciągle jesteś zamieszany w podobne incydenty. Żadnym desynchro, niewczytaniem, czy lagiem nie obronisz tego, że wjechałeś z prędkością 180km/h w miejsce, gdzie stoją ludzie i mają prawo tam stać, a Ty nie masz prawa tam jeździć.

To czy wygrałem wtedy licytację, czy nie nie ma absolutnie znaczenia. Na serwerze obowiązuje zakaz zabijania graczy, a Ty go złamałeś przez swoją lekkomyślność.

Poniżej dwa dość świeże przykłady braku myślenia ze strony gracza @P0GGI3SBtw:
1. Stał tak dobrych kilka minut - na samym środku skrzyżowania, notabene dość ruchliwych dróg, bo mamy tam trasę kurierów, wyjazd z Mirror, drogę na szrot oraz doki.
2. @P0GGI3SBtw wraz z kolegami blokuje wjazd na doki - wszystkiemu bez reakcji przygląda się moderator @jarekia 

0000.png

1576783522819.png

• Like 1
Napisano

@Bombelos Szkoda że te Twoje dowody niczego nie wnoszą bo równie dobrze na pierwszym oraz drugim screenie mogłem sobie przejeżdżać także xD, nie poniżaj się jeżeli nie masz nic sensownego bo tylko udowadniasz swoją bezradność i brak dowodów. 

To tyle więcej nie będę tracił na Ciebie czasu :) 

• Like 1
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

P0GGI3SBtw traci prawo jazdy kat B na 3 dni (do piątku, 21 lutego 2020 08:30:00)

• Haha 1
  • Herwi zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...