Jump to content

Problem z dołączeniem

Recommended Posts

Posted

Mianowicie mam taki problem że jak wchodzę na serwer i mam to okienko logowania wciskam loguj i nic się nie dzieje albo resetuje mi hasło i login i jak próbuje zalogować się ponownie sytuacja się powtarza. Pomocy!!

Posted

Zrobiłem poradnik z przykładowymi rozwiązaniami przeczytaj może coś pomoże. 

Poradnik

Posted

Do oporu próbowałbym restartować GTA, ja ten problem mam od pół roku conajmniej, ale przywykłem do tego że muszę trzy razy kliknąć zanim mnie zaloguje, dlatego nie rozumiałem tego błędu

• 2 weeks later...
Posted

U mnie przez cały czas jest tak że nie ma mnie na mirror park tylko w miejscu załadowania skryptów gdy próbuje zalogować się to kręci się przez chwilę i nic się nie dzieje a co około 40 sekund pojawia się od nowa animacja panelu logowania oraz napisy w lewym dolnym rogu ekranu "connected to the serwer IP i fivelife download starter i download complete Compliming client side scripts" i po 40 sekundach od nowa przypominam że około półtora roku temu wbijalem bez zarzutów...

Posted

mam dokładnie ten sam problem i nie wiem co mam z tym zrobić 

Posted

Też tak mam, ale zauważyłem, że tak się u mnie dzieje tylko wieczorem kiedy jest masa ludzi na serwerze online. Podejrzewam, że to wina mojego internetu.

Posted

Też mam taki problem i gdy jest mniej ludzi normalnie mg wbić

Posted

tez miałem taki problem, ostatnio zauważyłem że udaje mi sie zalogować tylko wtedy gdy mój ping nie przekracza 50 

• 2 years later...
  • Contributor
Posted

Z powodu braku aktywności tematu.

Zamykam i przenoszę do archiwum.

• Arrow locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...