LanceVersc Napisano 12 Listopada 2019 Napisano 12 Listopada 2019 Nick: LanceVersc Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Multikonto Krótki opis sytuacji: Pewnego dnia był u mnie @Arek99116 robić zadanie dzienne, ponieważ miał popsuty komputer. W międzyczasie zobaczyłem jak na chatcie napisał do niego Proklin, z zapytaniem, czy nie chce banicji na obydwa konta. Nie wiedzieliśmy o co mu dokładnie chodzi, więc wydawało mi się najbezpieczniejszym rozwiązaniem, żeby @Arek99116 opuścił serwer, ponieważ nie mieliśmy pomysłu co mamy zrobić. Dowody: Coś od siebie: Jak już było wspominane w apelacji @Arek99116 - zepsuł mu się komputer i w ramach tego, żeby nie stracić dziennych zadań, przychodził do mnie i robił u mnie na komputerze zadania dzienne. Wiem, że to w logach mogło wyglądać jak multikonto, ale nie mieliśmy złych zamiarów. Nie raz sam będąc u @Arek99116 gdy na przykład nie zdążyłbym dotrzeć do domu, a zapomniałem, że nie zrobiłem dziennego - postanawiałem robić u niego na komputerze swoje zadanie dzienne. Wydawało nam się, że to nic złego, że tak można. Teraz już wiemy, że nie, więc nie będziemy tego już nigdy więcej robić, a w razie takich skrajnych sytuacji będę na bieżąco informował o swoich poczynaniach, jeżeli Góra się na to zgodzi. 11 1 2
Developer/owner proklin Napisano 3 Grudnia 2019 Developer/owner Napisano 3 Grudnia 2019 @LanceVersc Logi wyraźnie pokazują czym to było, jedyna opcja na powrót to wyczyszczenie konta, tak samo jak w przypadku Arek99116. Czy akceptujesz takie rozwiązanie? 2
LanceVersc Napisano 3 Grudnia 2019 Autor Napisano 3 Grudnia 2019 @Proklin Skoro nie ma innego wyjścia, to dobrze, niech tak będzie. Akceptuję takie rozwiązanie. 1 1 3
Rekomendowane odpowiedzi