Skocz do zawartości

Cygan ukarany przez jarekia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Cygan

Nick osoby nakładającej kare: jarekia

Powód nałożenia kary: Speedhack

Krótki opis sytuacji: Jechałem z nurka, zginąłem na motocyklu, biegłem po niego i nagle dostałem bana za speedhack.

Dowody: -

Coś od siebie: Sprawdzałem czy Rage ma zabezpieczenia przed Cheat Engine, więc spróbowałem, ale nie zamierzałem grać na speedhacku, bo widziałem jak to osłabia rozgrywkę przez to jak działają z tym prace ( czyli zawieszają się ) więc nie dało się z tym jako tako grać, no i nie chciałem być niesprawiedliwy względem innych graczy, a zaprosiłem na ten serwer paru znajomych i fajnie się nam grało, przez co nie chciałbym kończyć tam rozgrywki, przez głupi błąd. Przepraszam, ale niestety mam zapędy do sprawdzania czy da się jakoś haxować. Obiecuje, że to się nie powtórzy i jeśli jest to możliwe to nie chciałbym czyszczenia konta, a np. cofnięcie jego stanu do takiego jaki był parę dni temu lub odjęcie mi jakiejś ilości exp i $. Przepraszam bardzo za ten głupi błąd.

• Like 2
  • Developer/owner
Napisano

@Cygan dokładnie wiemy ile czasu to robiłeś i nie było to 2 minuty, że tylko spróbuję i tyle... Kłamstwami nic nie zdziałasz, zapamiętaj to...

Z racji, że nie byłeś wcześniej karany, a konto masz od dawna możemy dać Ci szansę, jednak musisz spełnić nasze warunki, które wyglądają następująco:

-status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy

-blokada handlu na miesiąc

-prace społeczne***: 80k przez miesiąc w pracy kierowcy holownika

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Drugą możliwością jest wyczyszczenie całego konta i status OSZUST wraz z blokadą handlu na miesiąc bez konieczności wykonania prac społecznych.

Niezależnie od wyboru tracisz możliwość apelacji w podobnych sprawach w przyszłości i ewentualny ban nakładany jest bezterminowo.

• Developer/owner
Napisano

@Cygan Ban został zdjęty, a ranga i prace społeczne nałożone. 

Możesz wejść rozpocząć odpracowywanie swoich win.

Zamykam

• proklin zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...