KaRIR Napisano 23 Października 2019 Napisano 23 Października 2019 (edytowane) Nick: KaRIR Nick osoby nakładającej kare: @Proklin Powód nałożenia kary: Próba handlu poza serverem Krótki opis sytuacji: Napisałem na czacie dla żartów że chce kupić addera za psc wiedząc że grozi za to ban po czym napisałem że to żart ale potem na czacie /g zbyt chamsko odzywałem się do graczy i między innymi też przez to dostałem bana. Dowody: Brak Coś od siebie: Przemyślałem sobie wszystko bardzo tego żałuje za co oczywiście przepraszam Proklina oraz wszystkich graczy których uraziłem i prosił bym Proklina aby dał mi ostatnią szanse i obiecuję że to więcej sie nie powtórzy. Edytowane 24 Października 2019 przez KaRIR
Developer/owner proklin Napisano 23 Października 2019 Developer/owner Napisano 23 Października 2019 Apelacja to nie miejsce do żartów, jeśli nie zastosujesz wzoru (kolory to także wzór) przeniosę temat do kosza.
KaRIR Napisano 23 Października 2019 Autor Napisano 23 Października 2019 (edytowane) Sory ale nie wiedziałem że nie można ich używać myślałem że skoro są tutaj to można ich użyć do podania Edytowane 23 Października 2019 przez KaRIR
Developer/owner proklin Napisano 7 Listopada 2019 Developer/owner Napisano 7 Listopada 2019 Kara była na kilka dni, jej termin minął. Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi