Arek99116 Napisano 20 Października 2019 Napisano 20 Października 2019 (edytowane) Nick: Arek99116 Nick osoby nakładającej kare: Proklin Powód nałożenia kary: Multikonto Krótki opis sytuacji: Będąc u @LanceVersc na kompie, robiąc dzienne - Proklin napisał do mnie, czy nie chcę banicji na obydwa konta. Nie wiedziałem o co chodzi, więc bezpieczniej postanowiłem opuścić serwer, ponieważ trochę spanikowałem. Dowody: Coś od siebie: Zepsuł mi się komputer, więc postanowiłem oddać go do serwisu. Dlatego, że nie miałem gdzie robić dziennych itp., to postanowiłem, że przecież @LanceVersc mieszka blisko, więc spytałem go, czy nie mógłbym do niego przychodzić i robić sobie zadania dziennego u niego. Jak coś, to możecie zapytać paru z naszej organizacji ( @burza24 , @CYTRYNUS, @haski), że wiedzą, że mieszkamy obok. Zgodził się, więc nie dziwne, że logując się na swoje konto widniał adres IP od @LanceVersc. Serwis jak to serwis, niezależnie ode mnie przeciągał z naprawą, przez co nie byłem w stanie grać u siebie. Nie raz też @LanceVersc, był u mnie w domu i na moim komputerze robił sobie zadanie dzienne czy po prostu grał. W świecie rzeczywistym kolegujemy się już dosyć długo, więc to nie dziwne, że takie sytuacje wynikają. W razie gdybyś nie wierzył - możemy Ci wysłać swoje lokalizacje. Była przecież też sytuacja, że @LanceVersc był u mnie i jeden obok drugiego byliśmy na szkoleniu LSPD, mam nawet gdzieś zdjęcie z tego. Nie raz też byliśmy na serwerze TeamSpeak3 w jednym czasie, więc tym bardziej nie mogliśmy być jedną osobą, szczególnie gdy mieliśmy różne adresy IP. W razie gdybyś miał jeszcze jakieś wątpliwości, to skontaktuj się, nie mamy nic do ukrycia. Możemy na prywatnej wiadomości wysłać nasze lokalizacje, ja i @LanceVersc. Edytowane 20 Października 2019 przez Arek99116 18
Developer/owner proklin Napisano 23 Października 2019 Developer/owner Napisano 23 Października 2019 Udostępnianie komuś konta jest łamaniem regulaminu niezależnie czy mieszkacie 2000km od siebie czy w tym samym pokoju... W karcie funkcjonariusza LSPD napisałeś, że wyjeżdżasz za granicę, tu się okazuje, że zepsuty komputer... Coś tu się nie zgadza.
Arek99116 Napisano 24 Października 2019 Autor Napisano 24 Października 2019 W karcie funkcjonariusza LSPD napisałem, że wyjeżdżam za granicę, ponieważ obawiałem się, iż gdy napiszę, że mam zepsuty komputer to będę zobowiązany zorganizować sobie sprzęt i na nim robić służbę co nie jest zbytnio możliwe, a z @LanceVersc nie mielibyśmy jak się podzielić jego jedynym komputerem bym mógł robić służbę u niego, więc skłamałem w raporcie, żeby nie zostać wyrzuconym z LSPD za nie wyrabianie godzin, a myślałem że "wyjazd za granicę" jest idealną wymówką, bo zarząd nie miałby podstaw, wtedy do niczego się przyczepić. 3
Bad_Boy Napisano 26 Października 2019 Napisano 26 Października 2019 (edytowane) @Arek99116@LanceVersc Edytowane 1 Listopada 2019 przez Bad_Boy
Developer/owner proklin Napisano 7 Listopada 2019 Developer/owner Napisano 7 Listopada 2019 @Arek99116 Jedyną opcją powrotu na serwer jest wipe konta. Czy akceptujesz takie rozwiązanie?
Arek99116 Napisano 7 Listopada 2019 Autor Napisano 7 Listopada 2019 (edytowane) @Proklin Tak, akceptuję takie rozwiązanie. Edytowane 7 Listopada 2019 przez Arek99116
Developer/owner proklin Napisano 12 Listopada 2019 Developer/owner Napisano 12 Listopada 2019 @Arek99116 Konto zostało wyczyszone. Możesz zalogować się na serwerze.
Rekomendowane odpowiedzi