Skocz do zawartości

KapitanDuch ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick: KapitanDuch

Nick osoby nakładającej kare: Proklin

Powód nałożenia kary:  Oszustwa finansowe

Krótki opis sytuacji: 

Powiem wprost od początku gry grałem uczciwie i przez jednego debila , który mnie oczernił dostałem bana. Nie na widzę oszustów .
Od początku nie przerzucałem kasy z nimi dopiero jak Kristoferes dowiedział się ze jest na niego skarga i grozi mu ban pod wpływem szantazu kazał wziąć jego pieniądze od niego . ja nie chciałem ale on nalegał . ja w tym czasie robiłem na Pizzaboy specjalnie przyszedł do mnie. To on pierwszy dał mi oferte handlu nie ja . Możecie to sprawdzić
Jestem na niego wsciekły bo straciłem iles godzin bo fajnie mi sie grało a przez jednego idiotę lub dwóch nie zamierzam konczyć kariery. 
Zapytajcie się Rumaka to Wam powie ze  nawet jak zapytal sie mnie czy kupie auto od niego odrazu za 55k powiedziałem mu jak zarobie to kupie nie prosiłem innych o pieniadzę

Dowody: Nie posiadam dowodów w postaci nagrań gdyż uważam że jest to nie fair , a logów z gry nie posiadam gdyz usunąłem rage multiplayer

Coś od siebie: Chciałbym , abyście dali mi szanse . Z góry przepraszam cały zarząd  i administracje.Proszę o zrozumienie . Nie mam zamiaru wyzywac was na discordzie ani na forum , bo tak zachowuja się dzieci. Bądżmy ludzmi naprawde .Podoba mi się ten serwer i chcę go rozwijać. czemu nie przyznałem się odrazu że mam od niego pieniadzę ? Chciałem sie upewnic że oto chodzi na 100 % , bo nawet jeśli bo wpływem przymusu dał mi ten hajs chciałem zwrócić je Wam administracji .  Powołuje się na świadka Und4madex , który potwierdzi moje słowa 

Edytowane przez KapitanDuch
  • Developer/owner
Napisano

@KapitanDuch

Z racji, że przy rozmowie bezpośrednio ze mną próbowałeś ukryć fakt, posiadania tych funduszy jedyna opcja jaką widzimy to wipe całego konta wraz z blokadą handlu na miesiąc.

Napisano (edytowane)

@Proklin Zgadzam się na powyższa propozycje . Już wiecej nie zrobię takiej głupoty . Dziękuje bardzo za wyrozumiałość i zrozumienie.

Edytowane przez KapitanDuch
  • Developer/owner
Napisano

@KapitanDuch blokady zostały zdjęte, a konto zresetowane. Możesz zacząć od nowa.
Zamykam.

• proklin zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...