Pioterrr Napisano 30 Grudnia 2019 Napisano 30 Grudnia 2019 Czas na aktualizację! Trochę czasu minęło od ostatniej aktualizacji skryptu. Jednak na koniec roku wprowadzamy kilka zmian dotyczących wyglądu oraz działania. Główną zmianą jest odświeżony wygląd. Uznaliśmy, że poprzedni był trochę ciężki do ogarnięcia, dlatego lekko go przeprojektowaliśmy. Od teraz po zalogowaniu będzie widoczne 5 kafelków, każdy z nich uruchamia inną funkcję. Wprowadziliśmy także możliwość sortowania listy według kategorii. W najbliższym czasie planujemy dodać zakładkę, gdzie będzie można wyświetlić tylko pojazdy z wybranej kategorii. Jedną z nowości jest wprowadzenie zakładki, która pozwoli wyświetlić wszystkie nowe auta, które doszły w nowej rotacji. Ostatnią nowością jest zaktualizowanie podglądu pojazdów o pojemność bagażnika. Poprawiliśmy także algorytm związany z liczeniem vmaxów. Powinien on być teraz bardziej dokładny. Standardowo zapraszam do testowania i zgłaszania błędów oraz swoich propozycji. Pozdrawiam! 1
Hewret Napisano 31 Grudnia 2019 Napisano 31 Grudnia 2019 Kto jest administratorem moich danych, tj. login, hasło (w jaki sposób jest zabezpieczone), adresu e-mail oraz adresu IP?
Pioterrr Napisano 6 Stycznia 2020 Napisano 6 Stycznia 2020 Kolejna Aktualizacja! Tym razem wprowadzamy kilka istotnych zmian. Najważniejszą zmianą jest dostępność listy pojazdów bez potrzeby logowania się. Uznaliśmy, że konieczność logowania dla niektórych jest niepraktyczna i niepotrzebnie wydłuża czas uzyskiwania potrzebnych informacji. Dla tych co mają potrzebę usunięcia konta z naszej strony, również dodaliśmy taką możliwość. Wystarczy po zalogowaniu kliknąć w pasku na swój nick, a potem kafelek "Usuń Konto". Następną zmianą jest osobna zakładka z kategoriami pojazdów. Po kliknięciu w zakładkę ukaże nam się spis kategorii. Po wejściu w daną kategorię pojawi się spis wszystkich aut przypisanych do wybranej kategorii. Na prośbę kilku osób dodaliśmy także osobną zakładkę dotyczącą sortowania aut według pojemności bagażników. Po wejściu ukaże się lista aut z wypisanymi informacjami o pojemności bagażników oraz informacji czy auto jest aktualnie w rotacji. Ostatnią funkcją jest możliwość zgłoszenia błędu, propozycji bądź zgłoszenia brakującego pojazdu. Opcja ta jest dostępna jednak tylko po zalogowaniu się. Jeśli chodzi o panel obserwowanych pojazdów, dostępny on jest także tylko dla zalogowanych użytkowników. Pozdrawiam! 2
Pioterrr Napisano 12 Marca 2020 Napisano 12 Marca 2020 Aktualizacja! Ostatnimi czasy była tutaj mała cisza. To nie oznacza, że nie pracujemy. Na bieżąco są uaktualniane dane, które otrzymujemy od użytkowników. Dodaliśmy jednak kilka funkcji, które trzeba tutaj opisać. Pierwszą z nich jest spis masek wraz z fotografiami i podziałem na poszczególne skrzynki. Moduł ten jest cały czas w fazie rozwoju, zbieramy dane odnośnie masek i za niedługo zostanie on zaktualizowany o brakujące informacje. Jedną z ostatnich nowości na serwerze jest wędkarstwo. Postanowiliśmy wyjść na przeciw graczom i utworzyć spis, w którym znajdą się najpotrzebniejsze informacje odnośnie ryb pływających w wodach Los Santos oraz porad dotyczących wędkarstwa. Lista ryb jest podzielona na konkretne łowiska. Za niedługo moduł ten zostanie rozszerzony o porady łowieckie. Mamy nadzieję, że zaprezentowane zmiany przypadną wam do gustu. Zachęcamy również do zostawiania feedback'u w komentarzach lub w prywatnej wiadomości. 3
dobrygnuj Napisano 17 Marca 2020 Napisano 17 Marca 2020 (edytowane) Brawo za kolejne aktualizacje związane z maskami oraz wedkarstwem. Edytowane 21 Marca 2020 przez dobrygnuj 1
Pioterrr Napisano 5 Maja 2020 Napisano 5 Maja 2020 Aktualizacja! Na początku chcielibyśmy przeprosić za brak dostępności strony przez ostatnie kilka dni. Było to spowodowane problemami technicznymi. Z tej okazji publikujemy chyba największą do tej pory aktualizacje strony. Największą nowością jest kalkulator cen tuningowych. Stworzyliśmy skrypt, który wylicza ceny wszystkich części tuningu mechanicznego na podstawie jednej części którą jest Zhackowany Limiter. W przyszłości planujemy rozwinąć to o resztę części tuningowych. Na tą chwile jest to osobny moduł, ale po pomyślnych testach zostanie to zaimplementowane do modułu listy pojazdów Dodaliśmy także moduł komentowania danego pojazdu. Każdy może tam wyrazić swoją opinie nt. danego auta. Dostępne tylko dla zalogowanych użytkowników. Zostało także dodane pole z możliwością opublikowania przez moderatora krótkiego opisu pojazdu. Do tuningu mechanicznego została także dodana nowa część: Przekładnia kierownicza Cały changelog: - Dodano ikony skrzynek z maskami. - Poprawiono widok listy masek. - Dodano wagę skrzynek oraz masek. - Dodano przebieg dla danej ceny w silnikach pojazdów. - Usunięto informacje o SID pojazdu z podglądu. - Dodano informacje o pierwszym ID danego pojazdu w podglądzie. - Dodano krótką recenzje do danego pojazdu. - Dodano możliwość komentowania pojazdów. - Dodano nową część tuningową: Przekładnia kierownicza. - Dodano kalkulator cen tuningu. Mamy nadzieję, że zaprezentowane zmiany przypadną wam do gustu. Zachęcamy również do zostawiania feedback'u w komentarzach lub w prywatnej wiadomości. 3 1
Pioterrr Napisano 23 Czerwca 2020 Napisano 23 Czerwca 2020 3 godziny temu, burzek napisał: Chyba wam coś nie działa Wszystko działa tak jak powinno
burzek Napisano 25 Czerwca 2020 Napisano 25 Czerwca 2020 W dniu 24.06.2020 o 00:10, Pioterrr napisał: Wszystko działa tak jak powinno Rozumiem że strona ma po prostu nie działać bo tak jak u @Rusałka u mnie tez nie wczytuje się strona. 1
Pioterrr Napisano 27 Czerwca 2020 Napisano 27 Czerwca 2020 W dniu 25.06.2020 o 23:50, burzek napisał: Rozumiem że strona ma po prostu nie działać bo tak jak u @Rusałka u mnie tez nie wczytuje się strona. http://brightside.iqhs.pl 2
PolskiKamien Napisano 30 Sierpnia 2020 Napisano 30 Sierpnia 2020 zachęcam do zaktualizowania linku przekierowującego do strony brightside
CzaChaRunn Napisano 30 Sierpnia 2020 Napisano 30 Sierpnia 2020 (edytowane) Autko Reaper Silnik 3.7 TT R6 V-max 190 napęd RWD Bagażnik 5kg Tiuning Turbo 68k Edytowane 30 Sierpnia 2020 przez CzaChaRunn
Pioterrr Napisano 8 Listopada 2020 Napisano 8 Listopada 2020 W dniu 7.11.2020 o 18:00, Witaaas napisał: Kiedy będzie działać brightside? Już wszystko działa
Shugi Napisano 11 Listopada 2020 Napisano 11 Listopada 2020 Wiem że temat jest stary ale czy tylko mi ten link nie działa?
Chemik Napisano 11 Listopada 2020 Autor Napisano 11 Listopada 2020 21 minut temu, Shugi napisał: Wiem że temat jest stary ale czy tylko mi ten link nie działa? Przypomniałem sobie, że warto poprawić link, od teraz powinien działać bez żadnych problemów W dniu 7.11.2020 o 18:00, Witaaas napisał: Kiedy będzie działać brightside? Już działa link z posta:) W dniu 30.08.2020 o 21:15, PolskiKamien napisał: zachęcam do zaktualizowania linku przekierowującego do strony brightside Zapomniałem totalnie o istnieniu tego forum, dlatego link nie był zaktualizowany, natomiast wszystko jest już jak należy
Arrow Napisano 23 Listopada 2022 Napisano 23 Listopada 2022 Z powodu nieaktualizowania strony. Zamykam i przenoszę do archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi