naimad424 Napisano 25 Lipca 2019 Napisano 25 Lipca 2019 (edytowane) Nick: naimad424 Nick osoby nakładającej kare: Veril Powód nałożenia kary: Bugowanie DM Krótki opis sytuacji: zdarzyło się zbugować co ja będę komentował kara słuszna Dowody: nie posiadam screena Coś od siebie: Pisze apelacje po 2 tygodniach po dostaniu bana, chciałbym przeprosić za tą sytułacje wiem ile pracy wkładacie w ten serwer a takie czyny go niszczą. Raz użyłem tego buga w ten "pechowy" dzień. Bardzo żałuje zachowania i chciałbym przeprosić jeszcze raz za swoje zachowanie Edytowane 25 Lipca 2019 przez naimad424
naimad424 Napisano 26 Lipca 2019 Autor Napisano 26 Lipca 2019 zobaczymy zbytnio w sierpniu czasu nie mam żeby prace społeczne robić 😕
Developer/owner proklin Napisano 5 Sierpnia 2019 Developer/owner Napisano 5 Sierpnia 2019 @naimad424 Jedyną formą zdjęcia bana wcześniej jest przyjęcie prac społecznych. Otrzymałbyś wymóg zarobienia 20 000$ na pracy FLber przez miesiąc, wszystkie zarobione fundusze w tej pracy do osiągnięcia wymaganego limitu będą trafiały na konta losowych graczy online. Jeśli nie wykonasz zadania na Twoje konto automatycznie nałoży się ban permanentny. Odpowiedz w tym temacie czy akceptujesz takie rozwiązanie czy wolisz czekać aż ban minie.
naimad424 Napisano 5 Sierpnia 2019 Autor Napisano 5 Sierpnia 2019 (edytowane) @Proklin To już chyba wolę poczekać te 3 dni i nie martwić się ze nie zdążę i będzie perm Edytowane 5 Sierpnia 2019 przez naimad424
Developer/owner proklin Napisano 6 Sierpnia 2019 Developer/owner Napisano 6 Sierpnia 2019 W takim razie temat zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi