Skocz do zawartości

KillerBaoPL ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: KillerBaoPl

Nick osoby nakładającej kare:Proklin

Powód nałożenia kary: Próba handlu majątkiem poza serwerem

Krótki opis sytuacji: Wystawiłem na swojej tablicy ze chce sprzedać auto i jeden koleś napisał do mnie ze chce kupić a ja mu tak dla żartów napisałem ze za 50psc mu sprzedam i ze jeszcze dodam 12k na serwie kasy 

Dowody: Załącznik wyślę  

Coś od siebie: Nie wiedziałem ze nie można wystawiać na stronie ze chce sprzedać auta , a to ze mu napisałem ze mu sprzedam za 50PSC to był żart bardzo prosił bym o zdjęcie kary . Bardzo chciałbym zagrać na waszym serwie z powrotem . Pozdrawiam 

screenSHU.jpg

• 2 tygodnie później...
  • Developer/owner
Napisano

@KillerBaoPl

możemy dać Ci szansę na powrót, jednak musisz spełnić nasze warunki, które wyglądają następująco:

-status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy

-blokada handlu na miesiąc

-prace społeczne***: 10k przez miesiąc w pracy dostawcy pizzy.

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Drugą możliwością jest wyczyszczenie całego konta i status OSZUST wraz z blokadą handlu na miesiąc bez konieczności wykonania prac społecznych.

Niezależnie od wyboru tracisz możliwość apelacji w podobnych sprawach w przyszłości i ewentualny ban nakładany jest bezterminowo.

• Like 1
Napisano (edytowane)

@Proklin 

Jeszcze sie zastanowię 

Edytowane przez KillerBaoPl
  • 1 miesiąc temu...
  • Developer/owner
Napisano

Z powodu braku decyzji temat zamykam.

• Like 1
  • proklin zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...