Skocz do zawartości

Hawryś ukarany przez Payro

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: @Hawryś

Nick osoby nakładającej kare: @Payro

Powód nałożenia kary: Umyślne potrącenie + zabicie funkcjonariusza LSPD na służbie 

Krótki opis sytuacji: strata prawa jazdy na 48h kat"B"

Dowody: brak nagrań z mojej strony 

Coś od siebie: jechałem rozpędzony naprawić swój pojazd na rockford przejeżdżając pod prąd koło flotto wyrenderował się pan policjant którego udało mi się ominąć więc większej uwagi do tego nie przywiązywałem (nie rozpoczął pościgu a na minimapce tez nie widziałem kropki) jeśli było inaczej to serdecznie przepraszam, nikomu nie chciałem psuć rozgrywki i specjalnie go zabijać. 

Napisano

@Hawryś
Kara została nałożona po otrzymaniu tego nagrania: 

Dodatkowo później jechałeś razem z graczem Rambuś samochodem jako pasażer i nie zwracając mu uwagi obaj wjechaliście i zabiliście funkcjonariusza @Yankeee ponownie. Pod warunkiem że sytuacja więcej się nie powtórzy i że nie będziesz się cudem znajdował przy takich wypadkach, skrócę karę do 10 godzin.

Napisano (edytowane)

@Payro Po 1 przypadkowo wjechałem w was.Po 2 @Hawryś zwrócił mi uwagę nie w  grze lecz na ts.A po 3 przepraszałem was.

Edytowane przez Rambuś
Napisano

na nagraniu widać jak próbuje odbić u mnie to wyglądało tak jak bym go nawet nie musną, niestety nie jestem wstanie przedstawić dowodów z mojej strony. @Yankeee Przepraszam.
co do jazdy z @Rambuśmiał mi naprawić auto na mirror parku a rozmowa odbywała się na TSie, mówiłem żeby zwolnił na zakręcie bo ty tam stoisz i ktoś jeszcze. 

Biore na klate wykroczenia i utrate prawa jazdy, proszę zmniejszenie wyroku @Payro

Napisano
Teraz, Hawryś napisał:

na nagraniu widać jak próbuje odbić u mnie to wyglądało tak jak bym go nawet nie musną, niestety nie jestem wstanie przedstawić dowodów z mojej strony. @Yankeee Przepraszam.
co do jazdy z @Rambuśmiał mi naprawić auto na mirror parku a rozmowa odbywała się na TSie, mówiłem żeby zwolnił na zakręcie bo ty tam stoisz i ktoś jeszcze. 

Biore na klate wykroczenia i utrate prawa jazdy, proszę zmniejszenie wyroku @Payro

W porządku więc tak jak wcześniej pisałem, karę skracam, temat zamykam.

• Payro zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...