xAmnesia Napisano 15 Lutego Napisano 15 Lutego (edytowane) ________________________ Cześć wszystkim! Chcielibyśmy ogłosić otwarcie rekrutacji do Night Racing. Jesteśmy grupą zajmującą się organizacją wszelakich wyścigów oraz eventów okołomotoryzacyjnych zapewniających dawkę emocji i sportowej rywalizacji. Co oferujemy? Zgrany zespół - u nas zawsze można liczyć na wzajemną pomoc, wsparcie i luźną atmosferę. Chcemy razem tworzyć niezapomniane eventy i przy tym dobrze się bawić. Zróżnicowane eventy i wyścigi - organizujemy zloty w różnym formacie, często z zakończeniem w formie wyścigu. Staramy się, by w naszych pomysłach nie było w kółko to samo i próbujemy zaskoczyć czymś ,,nowym''. Dostęp do samochodów - nie musicie używać prywatnych fur, ponieważ w panelu mamy całkiem ciekawy wybór samochodów zrobionych przez nas, których używamy do przemieszczania się na event lub obstawiania terenu zlotu. Wypłaty - dla zachęty posiadamy system wypłat, dlatego ważna jest aktywność. Dodatkowo doceniamy też duże zaangażowanie w pracę naszej grupy Czego oczekujemy? Prawo jazdy kat. B Wiek 16+ Posiadanie sprawnego mikrofonu oraz komunikatorów głosowych Discord/TS3 Kreatywności, aktywności i umiejętności pracy w grupie Poczucia humoru i dystansu do siebie Staż na serwerze przynajmniej 168h (7 dni) online Jak do nas dołączyć?Jeśli po przeczytaniu powyższych informacji spełniasz wymagania i uważasz, że chcesz z nami tworzyć niezapomniane wydarzenia, dołączając tym samym w szeregi naszej grupy, wypełnij podanie korzystając ze wzoru poniżej. Wzór podania: Nick: Wiek: Staż na serwerze: Screen z SID: Parę słów o sobie (min 5 zdań): Stopień znajomości motoryzacji[0-10]: W jakim stopniu jesteś kreatywny: Czy miałeś już doświadczenie w organizowaniu i prowadzeniu eventów (Jeżeli tak opisz, jakie): Czy radzisz sobie w sytuacjach stresowych i dobrze działasz pod presją? [Tak/Nie]: Co wniesiesz swoją osobą do Night Racing?: Podania przyjmujemy do dnia 28.02.2026 do godziny 23:59. Nie zwlekaj i dołącz do nas! Ekipa Night Racing Edytowane 15 Lutego przez xAmnesia 7 1
szymon_grotek223 Napisano 15 Lutego Napisano 15 Lutego (edytowane) Nick: szymon_grotek223 Wiek: 14 (rocznikowo 15) Staż na serwerze: 3 031h Screen z SID:Parę słów o sobie (min 5 zdań): Hej, jestem Szymon interesuje się głównie akwarystyką, ale w wolnym czasie, którego mam dosyć sporo lubię pograć w gry głównie w GTA V przez co jestem bardzo bardzo aktywnym graczem ponieważ jestem na serwerze codziennie i siedzę na nim dobre parę godzin dziennie. Interesuje się również japońską motoryzacją, jak i niemiecką, aczkolwiek japońska zawsze przewyższała ponad tą niemiecką. Ostatnim czasem uczę się jak edytować klipy rockstara w Rockstar Editotrze i wydaje mi się że coś bym mógł posklejać z Zlotów, mimo że sie dopiero go ucze to wydaje mi sie ze bardzo dobrze i fajnie wychodzą mi te filmiki. Jestem na ostatnim roku szkoły podstawowej. Wydaje mi się, iż jestem osobą miłą i spokojną w przypadkach, kiedy trzeba wykazać się dojrzałością potrafię tego dowieść. Staram się być bez konfliktowy oraz zdyscyplinowany, kiedy jest to potrzebne. Stopień znajomości motoryzacji[0-10]: 7/10. W jakim stopniu jesteś kreatywny: wydaje mi się, iż w skali od 0-10 to takie też 7 albo 8 nawet. Czy miałeś już doświadczenie w organizowaniu i prowadzeniu eventów (Jeżeli tak opisz, jakie): Tak, zrealizowałem parę eventów w Sprunk Event, a dokładnie konkurs na najlepsze zdjęcie japońskiego autka, Pościg za LSPD coś typu konwój z pieniędzmi, gdzie trzeba było wejść do pojazdu LSPD i to chyba tyle. Czy radzisz sobie w sytuacjach stresowych i dobrze działasz pod presją? [Tak/Nie]: wydaje mi się, że potrafię sobie poradzić w tego typu sytuacjach aczkolwiek nie było ich napewno wiele. Potrafię dobrze improwizować co może być klucze w takich sytuacjach. Co wniesiesz swoją osobą do Night Racing?: Jestem w stanie obiecać, że wniosę na pewno świeżość jako nowa osoba w szergach oraz wiele dobrych chwil, jak i dużo zabawy, również będę bardzo pomocny przy realizacji zlotów oraz wyścigów. Edytowane 15 Lutego przez szymon_grotek223 5 2
sokratis Napisano 15 Lutego Napisano 15 Lutego (edytowane) Nick: sokratis Wiek: 16+ Staż na serwerze: 60 dni Screen z SID: Parę słów o sobie (min 5 zdań): Trochę ciężko sie wylosowało z tymi 5 zdaniami. Jak widać jestem sprytny bo już mi 4 zostały ;)). Jestem też oczytany i co nie co wiem to i owo o tym i tamtym. Jestem użytkownikiem forum tunerskiego więc to z góry powinno mnie kategoryzować w roli faworyta do dołączenia do tej grupy ( mój post to jak tanio wymienić pneumatyke na zwykły zawias z audi A6 C6). Nie wiem co jeszcze mogę powiedzieć o sobie, jestem na pewno też romantyczny i słynne z dobrej pamięci (biore tran z rekina), pozdrawiam. Stopień znajomości motoryzacji[0-10]: 9,9/10 W jakim stopniu jesteś kreatywny: Ta jedna sytuacja może opisać moja kreatywność - niestety nie spotkałem się zbyt dużą przychylnością pod moim postem z wymianą pneumatyki i nie uzyskałem żadnej normalnej odpowiedzi, a więc użyłem mojej kreatywności i wyjąłem cały osprzęt z tylnego zawieszenia i wstawiłem normalne sprężyny (zamiennik) na tył, na przód kupiłem zestaw do pompowania poduszek za 150 zł i się uporałem z leżącym autem. Czy miałeś już doświadczenie w organizowaniu i prowadzeniu eventów (Jeżeli tak opisz, jakie): Prowadziłem kiedyś mój zastęp jako drużynowy nadmorskie słoneczka w podstawówce na konkurs sprawnościowy ( zajęliśmy 6 miejsce z 8 zastępów) więc coś liznąłem tematu w sprawie organizacji i prowadzeniu. Czy radzisz sobie w sytuacjach stresowych i dobrze działasz pod presją? [Tak/Nie]: Tak jeszcze jak Co wniesiesz swoją osobą do Night Racing?: Moja osoba wniesie mnie to na 100% (91 kilo EDIT: na stan 19.02 94.3 kilo) mogę też wnieść trochę stylu i klasy i tego i owego generalnie nie pożałujecie jak mnie weźmiecie. Jestem renomowaną marką na serwerze proszę spytać obojętnie kogo (administracja wie więc jej nie pytajcie) no i napisalem, że jestem kreatywny także to też wniose, nie obiecuję, że czegoś nie wyniosłe, ale raczej nic drogiego (do 800 zł). Edytowane 19 Lutego przez sokratis 8
banditt Napisano 15 Lutego Napisano 15 Lutego Nick: banditt Wiek: 23 Staż na serwerze: ~3 tys. godzin Screen z SID: Parę słów o sobie (min 5 zdań): Mam na imię Kamil i na co dzień pracuję jako informatyk. Motoryzacja stanowi dużą część mojego życia. Jeżdżę na zloty, kolekcjonuję modele autek, śledzę poczynania McLarena w F1 i spędzam trochę czasu w simracingu, powoli ulepszając swoje stanowisko. W miarę regularnie chodzę też na gokarty. Cenię czyste buildy samochodów w stonowanych kolorach i dobrze spasowane felgi. Nie mogę jednak nazwać się w 100% samochodziarzem, ponieważ od czasu wykrzywienia korbowodu w pięćsetce (i pozbycia się jej) nie posiadam własnego auta. Nie wynika to z braku chęci, ale przez kilka barier, takich jak korki, SCT czy duże opłaty za miejsce parkingowe. Na serwerze należę do bardzo aktywnych graczy, zwłaszcza w weekendy, co dobrze zgrywa się z harmonogramem wydarzeń NR. Stopień znajomości motoryzacji[0-10]: 7/10 Poza wiedzą z gier i zlotów, mam podstawowe umiejętności samochodowe takie jak odpalanie diesla na plaka, odblokowanie radia z focusa czy szybkie dolanie oleju na autostradzie. Nauczyłem się też, żeby porządnie przyklejać dekielki w felgach (ukradli mi pod kauflandem). Dobrze ogarniam też kwestie ustawienia napędu czy geometrii na serwerze. W jakim stopniu jesteś kreatywny: Jestem bardziej realistą niż wizjonerem, ale mam kilka konkretnych pomysłów. Nie ograniczam się przy tym tylko do wytyczania tras wyścigowych. Chciałbym skupić się na zlotach i nowych formatach oceniania pojazdów. Brakuje mi też magazynów motoryzacyjnych, które kiedyś pojawiały się na forum i chętnie pomógłbym w ich przywróceniu w odświeżonej wersji. Moje zamiłowanie do fotografii w grach takich jak Assetto Corsa czy Forza by się z tym zgrało. Na Fivelife robienie zdjęć jest moim zdaniem utrudnione przez brak wygodnych narzędzi, ale na pewno da się zrobić coś fajnego. Czy miałeś już doświadczenie w organizowaniu i prowadzeniu eventów: Organizowałem drobne eventy z kolegami, na platformie MTA były to zloty z oceną pojazdów na G1, a na SA-MP wycieczki z nagrodami dla graczy, którzy ukończyli trasę za prowadzącym. Czy radzisz sobie w sytuacjach stresowych i dobrze działasz pod presją? [Tak/Nie]: Zdecydowanie tak, zawodowo pracuję jako informatyk w sektorze finansów publicznych, gdzie zmagam się ze sporym stresem. Użytkownicy często wymagają rozwiązań „na wczoraj”, brakuje z ich strony chęci do współpracy, do tego brak miejsca na pomyłki. To środowisko pozwoliło mi wypracować dobrą cierpliwość i opanowanie. Co wniesiesz swoją osobą do Night Racing?: Wniosę wysoką aktywność i kilka nowych pomysłów na trasy oraz wydarzenia. Jestem chętny do pomocy w różnych działaniach NR. 7
Wujekkk Napisano 22 Lutego Napisano 22 Lutego (edytowane) Nick:Wujekkk Wiek:17 Staż na serwerze: 22dni i 18godzin Screen z SID:nie moge zrobic ss z ekranu wiec przesle zdjece telefonem xd Parę słów o sobie (min 5 zdań):Jestem Franek, mam 17lat i interesuje sie sportami walki, silownia oraz gierkami komputerowymi, sam tez starrtuje na zawodach i poki co posiadm rekord 2-1 (w mma) i w bjj 1-1,chce tez za 2lata(bo jestesm jeszcze mlody) zrobic pierwsza pol-zawodowa walke wiec jakies zmbicje mam. Interesuje sie tez wedkarstwem bo lowie cale zycie i sprawia mi to chyba najwieksza przyjemnosc w zyciu haha. A tak poza tym to wrocilem do gierki kilka dni temu i nie mam co robic i przydaloby sie jakies zajecie a branie udzialu w organizowaniu roznych eventow wydaje mi sie ciekawe ;). Stopień znajomości motoryzacji[0-10]: 6, jakos mnie nigdy motoryzacja zbytnio nie ciekawila, ale mam czasami takie momenty w zyciu kiedy motoryzacja zaczyna mnie ciekawic, a potem przestaje (i tak w kolko) W jakim stopniu jesteś kreatywny:9 Czy miałeś już doświadczenie w organizowaniu i prowadzeniu eventów (Jeżeli tak opisz, jakie): nie mialem, bylem w pd 2 razy jezeli chodzi o jakies frakcje serwerowe, ale w takiej organizujacej eventy to nigdy. Czy radzisz sobie w sytuacjach stresowych i dobrze działasz pod presją? [Tak/Nie]: Tak Co wniesiesz swoją osobą do Night Racing?: Jestem fajny i zabawny😁 (nie mam kija w dupie) Edytowane 22 Lutego przez Wujekkk 1
Janusch_60 Napisano 24 Lutego Napisano 24 Lutego (edytowane) Nick: janusch Wiek: 22 Staż na serwerze: Screen z SID: Parę słów o osobie (min 5 zdań): Moim głównym zainteresowaniem jest motoryzacja to nie tylko moje hobby, ale prawdziwa pasja, która towarzyszy mi zarówno w życiu codziennym, jak i w świecie gier. Od zawsze interesowałem się samochodami, ich konstrukcją oraz tuningiem – zarówno pod kątem wizualnym, jak i mechanicznym. Studiuję na kierunku inżynierskim, co pozwala mi rozwijać wiedzę z zakresu projektowania części i podzespołów, a także analizować, jak wpływają one na osiągi i zachowanie pojazdu. Moje zainteresowania obejmują całą gałąź motoryzacji – od klasycznych aut i oldschoolowych wyścigów GT, przez profesjonalne rajdy WRC, aż po budowę i działanie samochodów wyczynowych oraz codziennych pojazdów dla przeciętnego użytkownika. Fascynuje mnie zarówno historia motoryzacji, jak i nowoczesne rozwiązania technologiczne stosowane w sportach motorowych. Śledzę różne serie wyścigowe i rajdowe, co przekłada się na moje podejście do jazdy i modyfikacji aut w grach. W prawdziwym życiu mam również doświadczenie z upalaniem aut i testowaniem ich możliwości w kontrolowanych warunkach. Uwielbiam czuć adrenalinę z jazdy na limicie. To samo podejście stosuję w GTA5 – traktuję rozgrywkę jako symulację i staram się odwzorowywać realistyczne zachowanie pojazdów, dążąc do perfekcyjnej kontroli nad autem. Fascynuje mnie scena tuningowa, zwłaszcza jej odłam Stance i Tucked, gdzie liczy się perfekcyjne spasowanie kół, niskie zawieszenie i wyjątkowy styl. W wolnych chwilach dachuje, pije piwo, pale szlugi i jestem kolegą DDdudka W jakim stopniu jesteś kreatywny Potrafię tworzyć sztukę szukać rozwiązania w problemach oraz tworzyć przeróżniejsze zajęcia.Czy miałeś już doświadczenie w organizowaniu i prowadzeniu eventów (Jeżeli tak opisz, jakie): Mam doświadczenie w prowadzeniu i sędziowaniu meczy towarzyskich oraz rozwiazywaniu sporów miedzy ludzkich. (co roku sędziuje mecz QeD vs BS) Stopień znajomości motoryzacji[0-10]: 8,5/9 Czy radzisz sobie w sytuacjach stresowych i dobrze działasz pod presją? [Tak/Nie]: Tak Co wniesiesz swoją osobą do Night Racing?: Dobrą atmosferę, humor i motoryzacyjną pasję – wniosę pozytywne nastawienie i luźny klimat. Mam dużą wiedzę o historii motoryzacji i tuningu, którą chętnie się dzielę. Uwielbiam tuning i customizację samochodów, zawsze szukam nowych rozwiązań i chętnie pomogę w dopracowaniu setupów. Jestem zaangażowany i chętny do działania – chcę brać aktywny udział w życiu ekipy, organizować eventy, Cruisin i rozwijać społeczność Night Racing, tworząc razem z Wami niezapomniane motoryzacyjne historie! Edytowane 24 Lutego przez Janusch_60 1 3
raweejn Napisano 26 Lutego Napisano 26 Lutego Nick: raweejn Wiek: 23 Staż na serwerze: 510h Screen z SID: (sory za slaba jakosc) Parę słów o sobie (min 5 zdań): jestem kamil zupelnie jak moj serdeczny przyjaciel bandit. jestem (juz prawie bylym) studentem elektrotechniki bo wlasnie jestem przy koncowce pisania swojej inzynierki. mam certyfikat jako degustator jedzenia - moje glowne hobby. moimi glownymi zajawkami to w szczegolnosci automatyka i motoryzacja, potem jest elektryka i elektronika, co jest w sumie powiazane z automatyka. na co dzien woze sie alfa z silnikiem 2.2 jts, ktora sie wcale nie psuje (klamstwo). szczerze na 5 zdanie nie mam pomyslu, wiec musi to wystarczyc Stopień znajomości motoryzacji[0-10]: 9.5/10; jestem dumnym posiadaczem alfy, wiec chcac nie chcac musze choc troche sie znac na motoryzacji aby obcowac z tym autem, bo juz pare razy bylem zmuszony wymienic wtryski (nie byla to tania sprawa) przy okazji wymieniajac cewki i swiece (jednak one byly sprawne). motoryzacja interesuje sie w sumie od zawsze wiec smialo moge powiedziec ze to duza czesc mojego zycia W jakim stopniu jesteś kreatywny: studia nauczyly mnie kreatywnego dzialania, szczegolnie jak cos nie dzialalo. a tak ogolem to staram sie zawsze dodawac cos od siebie swiezego, czego jeszcze nie bylo. nie lubie myslenia schematycznego, wole cos swojego, a najlepiej czegos czego jeszcze nie bylo. jestem rowniez fetyszysta robienia wszelkiego rodzaju zdjec samochodom czy to irl czy w forzie (za czasow jak jeszcze gralem) Czy miałeś już doświadczenie w organizowaniu i prowadzeniu eventów: nie aczkolwiek chetnie takie nabede Czy radzisz sobie w sytuacjach stresowych i dobrze działasz pod presją? [Tak/Nie]: tak, 3-letnie doswiadczenie na studiach pozwolilo mi niezle wypracowac swoje umiejetnosci dzialania pod presja oraz logicznego myslenia, zwlaszcza gdzie czas jest bardzo wartosciowy Co wniesiesz swoją osobą do Night Racing?: chcialbym was przekonac ze wniose cos fajnego, ale sam w to nie wierze. a tak na powaznie postaram sie wniesc fajna atmosfere oraz dopasowac do klimatu, co do pomyslow przyznam aktualnie nie mam zadnego pomyslu na ten moment. chetnie rowniez pomoge w rozwijaniu nr oraz w roznych jego dzialaniach 2
xAmnesia Napisano 28 Lutego Autor Napisano 28 Lutego Rekrutacja zamknięta. Dzięki za wszystkie podania. Wyniki na dniach 1
Rekomendowane odpowiedzi