KaViax Napisano wczoraj o 10:07 Napisano wczoraj o 10:07 (edytowane) Witajcie! Ruszamy z kolejną rekrutacją do Los Santos Road Assistance.Jeśli nie masz pomysłu na rozgrywkę i chciałbyś wspólnie z innymi osobami robić coś ciekawego to bardzo dobrze trafiłeś. Czym się zajmujemy?Los Santos Road Assistance to fundament bezpieczeństwa drogowego. Nasza frakcja dba o porządek w mieście, usuwając pojazdy blokujące ruch i egzekwując przepisy parkingowe. Jesteśmy również do dyspozycji graczy – oferujemy usługi prywatnego holowania, dowóz paliwa oraz świadczymy usługi mechaniczne. Angażujemy się w naprawę infrastruktury miejskiej oraz zabezpieczanie pojazdów wyznaczonych z urzędu (przez serwer). Dzięki dostępowi do specjalistycznego sprzętu (pachołki, barierki, znaki drogowe) profesjonalnie zabezpieczamy miejsca zdarzeń, co gwarantuje wysoki i klimatyczny poziom akcji RolePlay. Spoiler Jak wygląda rekrutacja do LSRA? Rekrutacja zaczyna się na etapie podań. Po przyjęciu rekrutów zaczyna się 2 tygodniowy okres rekrutacyjny, który dzieli się na tydzień nauki i tydzień egzaminów. Wszystko po to, aby rekrut zaraz po pierwszym spotkaniu mógł zobaczyć jak operuje i działa frakcja w praktyce. Podczas całego okresu nauki rekrut dostaje wsparcie od wyższych rang i zarządu, aby jak najlepiej wejść w tydzień egzaminacyjny, który jest kluczowy w ocenie rekruta przez zarząd. Co oferujemy: - Ciekawą pracę - Zgraną i pomocną ekipę - Atrakcyjne zarobki od 4000$ na start, nawet do 9800$ - Wypłaty tygodniowe - Panel pracownika - łatwa i szybka dokumentacja - Szkolenie od zera w zakresie działań LSRA-Własny pojazd służbowy Czego oczekujemy:- Kultury osobistej- Chęci do działania i współtworzenia frakcji- Aktywności na serwerze - Sprawnego mikrofonu i słuchawek - 15 poziom postaci - 240 godzin (10 dni) gry na serwerze - Prawa jazdy kat. B oraz kat. C-Posiadanie konta na komunikatorze DiscordZostań pracownikiem LSRA: Cytat Imię: Wiek: Jakie masz doświadczenie w tego typu frakcji: Ile godzin dziennie spędzasz na serwerze: Kilka słów o sobie: Nick na Discord: Kary na serwerze: Wycinek z telefonu z infromacją o SID, łącznym czasie online: Podania będą przyjmowane do 21.05.2026r. 23:59 Wyniki rekrutacji pojawią się w krótkim czasie po zamknięciu rekrutacji. Zapraszamy do pisania podań i widzimy się na służbie! Edytowane 4 godziny temu przez KaViax 4 Cytuj
Scaren Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Imię: PatrykWiek: 26Jakie masz doświadczenie w tego typu frakcji: Na przestrzeni kilkunastu lat kilkukrotnie działałem w tego typu frakcjach na różnych serwerach.Ile godzin dziennie spędzasz na serwerze: 2-4hKilka słów o sobie: Jestem osobą, która ceni sobie porządek i jasno określone zasady - przekłada się to zarówno na moje życie prywatne, jak i podejście do rozgrywki. Nie należę do osób szukających konfliktów czy próbujących być w centrum uwagi. Zdecydowanie cenię sobie spokojne, rzetelne wykonywanie swoich obowiązków i satysfakcję z dobrze wykonanej pracy. Interesuje się motoryzacją oraz detailingiem samochodowym.Nick na Discord: ScarenKary na serwerze: Wycinek z telefonu z infromacją o SID, łącznym czasie online: 6 Cytuj
Domi0 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Imię: DominikWiek: 29Jakie masz doświadczenie w tego typu frakcji: Na innej platformie byłem w podobnej frakcji, kilka razy, mniej więcej wiem oco w nich chodzi a oczywiście reszty trzeba będzie się nauczyć jak to bywa na każdym serwerze.Ile godzin dziennie spędzasz na serwerze: Zależy od dnia, w dniu roboczym 4-5 godzin, poza pracą dłużej.Kilka słów o sobie: Siemano, jestem Dominik! Z zawodu jestem technikiem serwisantem elektroniki użytkowej (Telefony, laptopy, tablety). Na codzien oczywiście pracuję, a w wolnych chwilach zaglądam tutaj. Przykładam się zawsze sumiennie do tego co robię oraz lubie pomagać innym!Nick na Discord: 0domi0Kary na serwerze: BrakWycinek z telefonu z infromacją o SID, łącznym czasie online:Aktualnie nie posiadam wymaganych 10d, lecz do czasu 21.05.2026 napewno to zdobędę. 1 Cytuj
wolnybartus.21 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Imię: BartoszWiek:17Jakie masz doświadczenie w tego typu frakcji: Przez chwilę mi się udało utrzymać w waszych szeregach, a po za tym zadnego doświadczenia nie mam wiecej.Ile godzin dziennie spędzasz na serwerze: w zależności od dnia od 2 do 8-10godzinKilka słów o sobie:No fajnie by było wrócić odwaliłem głupote i wiem że to było bardzo nie na miejscu, pozdrawiam i liczę ze się dostanęNick na Discord: wolnybartusKary na serwerze:Wycinek z telefonu z infromacją o SID, łącznym czasie online: 3 Cytuj
IcySquire Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Imię: Krzysztof Wiek: 22 Jakie masz doświadczenie w tego typu frakcji: byłem w frakcji LSPD Ile godzin dziennie spędzasz na serwerze: +/- 4h, w weekend więcej Kilka słów o sobie: Witam wszystkich mam na imię Krzysztof na serwie znany pod IcySquire, z zawodu jestem elektrykiem i nacodzień pracuje w zawodzie, w wolnych chwilach głownie siedzę na serwerze, fajnie było by mieć dodatkowe zajęcie, jestem dość miła osoba staram sie nie wplątywać w jakieś afery, szybko sie uczę Nick na Discord: IcySquire Kary na serwerze:Wycinek z telefonu z infromacją o SID, łącznym czasie online: 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi