Skocz do zawartości

CyganK ukarany przez RacheT

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick:  CyganK

Nick osoby nakładającej kare: RacheT

Powód nałożenia kary:  BugowanieDM

Krótki opis sytuacji:  No zdażyło się jak zaatakowałem gracza i bardzo mi z tym źle było 

Dowody:  Niewidziałem dowodów na bugowanie ale zdażyła się sytułacja w której biłem

Coś od siebie:  Chciałbym wrócić na serwer bo spoko spędza się czas. Ogólnie przepraszam osobę którą uraziłem swoim zachowaniem. Są wakacje a nie mam na czym grać bo gry typu fortnite/GtaV bo nie ma co robić tam. Prosiłbym o skrócenie kary lub coś innego

Edytowane przez CyganK
  • Thanks 1
Napisano

W takich sytuacjach, błąd zgłasza się albo administracji, albo do tego działu:
https://fivelife.pl/forums/forum/7-zgłoś-błąd/

W twoim przypadku było to zwyczajne nadużywanie błędu i brak poinformowania o tym administracji, pomimo że doskonale zdajesz sobie sprawę że DM na naszym serwerze jest obecnie całkowicie zabroniony (wyjątkiem chowany). 

Napisano

Chciałem tylko dodać ze to nie pierwszy raz kiedyś z pogiim zniszczyli mi auto i za naprawe zapłaciłem 150 $

• Developer/owner
Napisano

@CyganK Jedyną formą zdjęcia bana wcześniej jest przyjęcie prac społecznych.

Otrzymałbyś wymóg zarobienia 20 000$ na pracy FLber przez miesiąc, wszystkie zarobione fundusze w tej pracy do osiągnięcia wymaganego limitu będą trafiały na konta losowych graczy online. Jeśli nie wykonasz zadania na Twoje konto automatycznie nałoży się ban permanentny.

Odpowiedz w tym temacie czy akceptujesz takie rozwiązanie czy wolisz czekać aż ban minie.

Napisano

a blokada na handel ?

• Developer/owner
Napisano

Nie, tylko prace społeczne.

Napisano

Dobra to przyjmuje propozycję @Proklin nie wiem czy mogłem pingować jeżeli nie to z góry przepraszam

Napisano

I czy flber 2 też się wlicza ?

• Developer/owner
Napisano

Kara dotyczy tylko FLbera 1 poziomu.
Możesz już wejść na serwer, temat zamykam.

• proklin zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...