CyganK Napisano 7 Lipca 2019 Napisano 7 Lipca 2019 (edytowane) Nick: CyganK Nick osoby nakładającej kare: RacheT Powód nałożenia kary: BugowanieDM Krótki opis sytuacji: No zdażyło się jak zaatakowałem gracza i bardzo mi z tym źle było Dowody: Niewidziałem dowodów na bugowanie ale zdażyła się sytułacja w której biłem Coś od siebie: Chciałbym wrócić na serwer bo spoko spędza się czas. Ogólnie przepraszam osobę którą uraziłem swoim zachowaniem. Są wakacje a nie mam na czym grać bo gry typu fortnite/GtaV bo nie ma co robić tam. Prosiłbym o skrócenie kary lub coś innego Edytowane 7 Lipca 2019 przez CyganK 1
Payro Napisano 7 Lipca 2019 Napisano 7 Lipca 2019 W takich sytuacjach, błąd zgłasza się albo administracji, albo do tego działu:https://fivelife.pl/forums/forum/7-zgłoś-błąd/ W twoim przypadku było to zwyczajne nadużywanie błędu i brak poinformowania o tym administracji, pomimo że doskonale zdajesz sobie sprawę że DM na naszym serwerze jest obecnie całkowicie zabroniony (wyjątkiem chowany).
Dejwff Napisano 14 Lipca 2019 Napisano 14 Lipca 2019 Chciałem tylko dodać ze to nie pierwszy raz kiedyś z pogiim zniszczyli mi auto i za naprawe zapłaciłem 150 $
Developer/owner proklin Napisano 22 Lipca 2019 Developer/owner Napisano 22 Lipca 2019 @CyganK Jedyną formą zdjęcia bana wcześniej jest przyjęcie prac społecznych. Otrzymałbyś wymóg zarobienia 20 000$ na pracy FLber przez miesiąc, wszystkie zarobione fundusze w tej pracy do osiągnięcia wymaganego limitu będą trafiały na konta losowych graczy online. Jeśli nie wykonasz zadania na Twoje konto automatycznie nałoży się ban permanentny. Odpowiedz w tym temacie czy akceptujesz takie rozwiązanie czy wolisz czekać aż ban minie.
Developer/owner proklin Napisano 22 Lipca 2019 Developer/owner Napisano 22 Lipca 2019 Nie, tylko prace społeczne.
CyganK Napisano 22 Lipca 2019 Autor Napisano 22 Lipca 2019 Dobra to przyjmuje propozycję @Proklin nie wiem czy mogłem pingować jeżeli nie to z góry przepraszam
Developer/owner proklin Napisano 22 Lipca 2019 Developer/owner Napisano 22 Lipca 2019 Kara dotyczy tylko FLbera 1 poziomu. Możesz już wejść na serwer, temat zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi