KIEROXPOMPA Napisano 5 Lipca 2019 Napisano 5 Lipca 2019 Nick: KIEROXPOMPA Nick osoby nakładającej kare: Payro Powód nałożenia kary: Odwalanie,Notoryczne ucieczki podczas aresztowań,Prowokacje lspd,Wyzwiska Krótki opis sytuacji: Stoję sobie na poboczu i podjechała policja i mówi że mam zjechać na pobocze bo u niego stoję na środku drogi.Gdy mnie minęli z jakimiś pretensjami to powiedziałem że ma się odpierdolić policjant a on wyszedł ja szybko odjechałem a ten mnie skuł przez auto i wyciągną i nagle dostałem crash(Potwierdzi to dwóch kolegów z którymi rozmawiałem na discord). Oczywiście szybko wbiłem do gry by dokończyć akcje a ich nie było na miejscu i DudekPL napisał na chacie że mam 5 min aby się zgłosić na komisariat i podjechałem na komisariat i zacząłem ich prowokować do kontynuacji pościgu.Oni nie reagowali więc wyszedłem z gry bo nie miałem co robić. PS:(Mam słabego kompa i często mam crashe) Dowody: Koledzy z discord potwierdzą że dostałem crash (MIRASSS,Hallfury) Coś od siebie: Moim zdaniem ta akcja od początku nie miała sensu bo ja nie miałem żadnej opcji do ucieczki.Więc chciałem rozegrać jakoś lepiej tą akcje prowokacją do kontynuacji pościgu.Wiem że nie powinienem ich prowokować do pościgu tylko się grzecznie zgłosić na komendę.Więc za to bardzo przepraszam wiem moja wina ale to nie ma sensu jak cię skuwają przez auto.Powinni mieć pistolet żeby mi przebić opony a potem mnie złapać i skuć to by miało większy sens.Tą apelacją próbuje ruszyć tobie💗 Payro💗 sumienie żebyś mi skrócił karę albo ją zdjąć 💗PS: SUB LIKE I DZWONECZEK SĄ NA KANALE💗 2
Freyuuu Napisano 5 Lipca 2019 Napisano 5 Lipca 2019 Cytat nagle dostałem crash Jak tu dostales crasha to wyjasnij to 1
KIEROXPOMPA Napisano 5 Lipca 2019 Autor Napisano 5 Lipca 2019 Na tym filmiku widać że nie miałem żadnych szans na ucieczkę i zostałem wyrzucany z pojazdu jak odjechałem już dobry kawałem.Ludzie trochę realistki w tym LSPD a realistka policji jest zerowe. 1
KIEROXPOMPA Napisano 5 Lipca 2019 Autor Napisano 5 Lipca 2019 I czemu w tym filmiku są wycięte sceny jak policja odwala tego nie można nazwać pitowaniem i tylko jest jak ja i mirasss odwalamy(robiliśmy to samo co lspd) 1
Freyuuu Napisano 5 Lipca 2019 Napisano 5 Lipca 2019 (edytowane) To tak, filmik nr 1. Nie mam zamiaru grac rp z osobą ktora mnie regularnie wyzywa, taranuje, przeklina itd... Zeby grac rp najpierw trzeba potrafic zaczac to rp a nie: Cytat to powiedziałem że ma się odpierdolić Filmik nr 2. To są wyciete sceny jak przeszkadzasz w poscigu taranujac mnie, wasze wyzywanie, taranowanie. Wsm to po co ja sie udzielam, to administracja tu decyduje. Edytowane 5 Lipca 2019 przez Freyuuu 1
KIEROXPOMPA Napisano 5 Lipca 2019 Autor Napisano 5 Lipca 2019 3 minuty temu, Freyuuu napisał: To tak, filmik nr 1. Nie mam zamiaru grac rp z osobą ktora mnie regularnie wyzywa, taranuje, przeklina itd... Nie wiem gdzie cię tam staranowałem i powiedziałem wam że nie macie się od czego przyczepić nic takiego nie zrobiłem na filmiku nr 1
KIEROXPOMPA Napisano 5 Lipca 2019 Autor Napisano 5 Lipca 2019 (edytowane) Tak i aktualnie mamy godzinę 22:36 i filmiki są zmieniane na prywatne(Były 3 jest 1) Edytowane 5 Lipca 2019 przez KIEROXPOMPA
Freyuuu Napisano 5 Lipca 2019 Napisano 5 Lipca 2019 Sa ustawiane na niepubliczne, mozna je obejrzec tylko przez link. Robisz niepotrzebny spam... 1
MIRASSS Napisano 5 Lipca 2019 Napisano 5 Lipca 2019 Teraz, Freyuuu napisał: Chodzi mi o twoje ogolne zachowanie. Wy też nie pokazaliście zbytnio klasy, serio powinniście chociaż trochę odwołać do realistyki tej gry, bo nie wiem czy na co dzień widzicie funkcjonariusza skaczącego z dachu komisariatu, który skuwa ludzi przez drzwi samochodu. 1
Hallfury Napisano 5 Lipca 2019 Napisano 5 Lipca 2019 @Freyuuuczyli według ciebie RP czyli ,,odgrywanie roli ,, prawdziwego życia kończy sie na przeklinaniu wyzywaniu oraz taranowaniu? W widocznym fragmencie filmu, dodajmy wycinanym od razu ty tutaj pokazujesz zerowe rp wysadzając go z pojazdu z odleglosci kilku metrów. Ty wyciągasz go odrazu po przekleństwie jakby było to przestepstwo powiedzieć to do policjanta Filmik z Nocy jest sprytnie powycinany by było widać tylko te rzeczy które były odwalane przez mirassa oraz Kiera,Lecz te które wy, one zapadły sie w niepamięć oczywiscie filmik kieroxpompa 2 to stek bzdur i idealne pokazanie zerowego rp ze strony policjanta. 2
KIEROXPOMPA Napisano 5 Lipca 2019 Autor Napisano 5 Lipca 2019 Ja proponuje spotkać się na discord i wyjaśnić to normalnie z adminem a nie teraz się kłócić bo to jest bez sensu.@Hallfury@MIRASSS@Freyuuu@Payro
Developer/owner proklin Napisano 6 Lipca 2019 Developer/owner Napisano 6 Lipca 2019 @Freyuuu @MIRASSS @Hallfury Czy znacie regulamin działu? Ten czerwony komunikat na górze nie jest tam przypadkiem... Wszyscy poza autorem tematu (oznaczeni) dostają ostrzeżenie za wypowiadanie się bez oznaczenia przez osobę rozpatrującą apelację.
CyganK Napisano 6 Lipca 2019 Napisano 6 Lipca 2019 W mojej opini @MIRASSS też powinien dostać bana albo chociaż mute za wyzywanie lspd na miesiąc... PS: Nie wiem czy dostał coś. 1
Developer/owner proklin Napisano 9 Lipca 2019 Developer/owner Napisano 9 Lipca 2019 Apelacja zostaje zamknięta z powodu zbanowania apelującego także na forum, za inne przewinienia.
Rekomendowane odpowiedzi