MiroKonserwator Napisano 12 Września 2025 Napisano 12 Września 2025 Nick: @MiroKonserwator Osoba nakładająca karę: @proklin Powód kary: Groźby wobec serwera Opis sytuacji: Napisałem wiadomość sugerującą atak DDoS na serwer. Dowody: Brak. Coś od siebie: Zdaję sobie sprawę z powagi sytuacji. To, co napisałem, było całkowicie nieodpowiedzialne i nie powinno mieć miejsca – nawet jeśli był to głupi zakład i nie miałem żadnych realnych zamiarów. Nie był to żart, który można usprawiedliwić. Byłem sfrustrowany, emocje wzięły górę i palnąłem coś, czego od razu pożałowałem. Wiem, że słowa mają znaczenie i że nawet bez intencji, tego typu wypowiedzi mogą zostać odebrane bardzo poważnie. Przepraszam wszystkich, którzy mogli poczuć się urażeni, a w szczególności administrację. Mam nadzieję na pozytywne rozpatrzenie mojej apelacji. Pozdrawiam, MK PS: Dopiero teraz mam czas, żeby wrócić do gry i wypełnić warunki kary. Chcę to zrobić, by pokazać, że wyciągnąłem wnioski. 1
MiroKonserwator Napisano 12 Września 2025 Autor Napisano 12 Września 2025 Do 3 razy sztuka. Jestem totalnym kozakiem. 3
Administrator NyKo Napisano 13 Września 2025 Administrator Napisano 13 Września 2025 Dam Ci jeszcze jeden tydzień do zastanowienia się w takim razie.
Rekomendowane odpowiedzi