Szumi Napisano 29 Czerwca 2019 Napisano 29 Czerwca 2019 (edytowane) Nick: Szumi Nick osoby nakładającej kare: @Payro Powód nałożenia kary: taranowanie Krótki opis sytuacji: podczas gry na serwerze znudzilo mi sie zbieranie tylko i wylacznie pieniedzy wiec postanowilem troszeczje sie zabawic (niestety kosztem innych) i zaczalem wjezdzac w innych pojazdem konwojenta. Dowody: nie mam nic na swoje usprawiedliwienie Coś od siebie: Sadze iz ban na 10 dni jest dosc dluga kara i pragne prosic aby takowa kara zostala skrocona, (lub jesli to mozliwe gdyz jezt to moj pierwszy taki wybryk) calkowicie zdjeta. Jestem w stanie pokryc koszt naprawy aut graczy ktore uszkodzilem. Czasu nie cofne, ale wiem ze zachowalem sie jak totalny gowniarz i za to chcialbym przeprosic i obiecac ze taka sytuacja juz nigdy sie nie powtorzy. Edytowane 30 Czerwca 2019 przez Szumi
DDdudekPL Napisano 29 Czerwca 2019 Napisano 29 Czerwca 2019 (Poprawię tylko, ze kara została prawdopodobnie nadana przez Payro, od May'a dostałeś ostrzeżenia. Supporci nie mogą banowac) 1
Payro Napisano 7 Lipca 2019 Napisano 7 Lipca 2019 @Szumi Takie zachowanie jest niedopuszczalne, natomiast przyznałeś się do błędu, zrozumiałeś również co zrobiłeś źle, więc wydaje mi się że mogę ci zaufać. Pamiętaj, jeśli jako gracze nie będziemy sobie nawzajem uprzykrzali życia to każdy będzie szczęśliwie i miło spędzał swój czas na serwerze. Pod warunkiem że więcej nie popełnisz takiej głupoty, apelację rozpatruję pozytywnie i zapraszam do powrotu na serwer.
Rekomendowane odpowiedzi