MiroKonserwator Napisano 29 Lipca 2025 Napisano 29 Lipca 2025 Nick: @MiroKonserwator Osoba nakładająca karę: @proklin Powód kary: Groźby wobec serwera Opis sytuacji: Napisałem wiadomość sugerującą atak DDoS na serwer. Dowody: Brak. Coś od siebie: Zdaję sobie sprawę z powagi sytuacji. To, co napisałem, było całkowicie nieodpowiedzialne i nie powinno mieć miejsca – nawet jeśli był to głupi zakład i nie miałem żadnych realnych zamiarów. Nie był to żart, który można usprawiedliwić. Byłem sfrustrowany, emocje wzięły górę i palnąłem coś, czego od razu pożałowałem. Wiem, że słowa mają znaczenie i że nawet bez intencji, tego typu wypowiedzi mogą zostać odebrane bardzo poważnie. Przepraszam wszystkich, którzy mogli poczuć się urażeni, a w szczególności administrację. Mam nadzieję na pozytywne rozpatrzenie mojej apelacji. Pozdrawiam, MK 1 4 3 1
Administrator NyKo Napisano 2 Sierpnia 2025 Administrator Napisano 2 Sierpnia 2025 Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: - prace społeczne 200k na holowniku przez 2 miesiące System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Na przyszłość nie słuchaj kolegów. Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie. 1
Administrator NyKo Napisano 13 Sierpnia 2025 Administrator Napisano 13 Sierpnia 2025 Zamykam z powodu braku odpowiedzi 2
Rekomendowane odpowiedzi