Joko Napisano 28 Lipca 2025 Napisano 28 Lipca 2025 Wstawiam za muche Nick: MuchA. Nick osoby nakładającej karę: Beezy Powód nałożenia kary: Rozdawanie majątku Krótki opis sytuacji: Przekazałem pojazd Torrero graczowi Bambus_top oraz zgłosiłem to raportem, że gracz przyjmuje ode mnie majątek. Następnie szybko wyszedłem z serwera, tak by nie miał możliwości oddania mi tego pojazdu. Dowody: Brak, jedynie wcześniejsza apelacjahttps://fivelife.pl/forums/topic/17667-mucha-ukarany-przez-beezy/ Coś od siebie: Okres, przed którym dostałem karę, był dla mnie wyjątkowo nieciekawy ze względu na sytuacje, które mnie dotknęły w tamtym czasie, tj. wydalenie dyscyplinarne z LSPD, zbanowanie kilku moich bliskich kumpli oraz problemy w życiu prywatnym. Nie tłumaczy to mojego paskudnego zachowania w tamtym czasie, takie jak np. sabotowanie artykułu jako były redaktor w Weazel News oraz wyżej wymieniona próba wrobienia gracza w przyjmowanie majątku. Popełniłem błąd. Po dłuższym okresie czasu tamte problemy wydawały się błahe, jednakże konsekwencje swoich czynów ponoszę do dnia dzisiejszego. Podejmowałem próbę apelacji jakiś czas temu i dostałem odpowiedź, żebym spróbował po 6 miesiącach od nadania kary, i dziękuję za to. Czas, który mi wyznaczono, dużo wniósł dla mojej osoby, dzięki czemu miałem odpowiednią ilość czasu na uświadomienie sobie, jak doszło do tych czynów, których się teraz wstydzę. Od tamtej pory udało mi się rozmówić z poszkodowanym Bambusem i go przeprosić oraz podjąłem próbę kontaktu z MissAnią w sprawie wyjaśnienia i przeprosin za sytuację z artykułem. Jednakże nie tylko samej Ani należą się przeprosiny zatem chciałbym przeprosić całą społeczność FiveLife za to, jak się wtedy zachowałem. Poruszyłem oba wątki, które otrzymałem w odpowiedzi na poprzednią apelacje i jasno dało mi to do zrozumienia , co zrobiłem źle i dlaczego nie zasługuję na ponowną szansę. Pragnę się z tego wszystkiego rozliczyć i pokazać, że już zasługuję na powrót do społeczności FiveLife. Jestem gotów przyjąć wszystkie warunki, by móc wrócić. Mam nadzieję na pozytywne rozpatrzenie mojej apelacji. Z góry dziękuję za rozważenie mojej prośby. 1 4 2
Administrator Beezy Napisano 2 Sierpnia 2025 Administrator Napisano 2 Sierpnia 2025 Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: wipe konta (pozostaje tylko FLC) status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne 10k na pizzaboy'u przez miesiąc System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie. 1 1
Administrator NyKo Napisano 5 Sierpnia 2025 Administrator Napisano 5 Sierpnia 2025 Konto wyzerowane, prace społeczne nałożone. 1
Rekomendowane odpowiedzi