Skocz do zawartości

MuchA. ukarany przez Beezy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wstawiam za owada

Nick: MuchA 

Nick osoby nakładającej karę: Beezy

Powód nałożenia kary: Rozdawanie majątku

Krótki opis sytuacji: Przyznaję, że po zbanowaniu mojego znajomego straciłem motywację do gry i podjąłem bardzo nierozsądną decyzję. W tamtym momencie nie myślałem o konsekwencjach – po prostu chciałem zakończyć rozgrywkę, dlatego przekazałem Bambusowi Torero. Z perspektywy czasu widzę, jak bardzo nieodpowiedzialne było to zachowanie. Nie miałem złych intencji ani nie chciałem szkodzić ekonomii serwera – to był zwyczajny błąd wynikający z chwili słabości. Teraz, po przemyśleniu wszystkiego, zdaję sobie sprawę, że FiveLife to dla mnie więcej niż tylko gra. To społeczność, w której poznałem świetnych ludzi i do której bardzo chciałbym wrócić.

Dowody: Brak

Coś od siebie: W pełni rozumiem, że moje działanie było niezgodne z zasadami i w pełni akceptuję swoją winę. Chcę jednak podkreślić, że nauczyłem się na tym błędzie i jestem gotów przestrzegać regulaminu w przyszłości. Jeśli dostanę drugą szansę, obiecuję, że nie zawiodę. Zależy mi na grze na FiveLife i na ponownej możliwości interakcji z ludźmi, których tutaj poznałem. Mam nadzieję na pozytywne rozpatrzenie tej apelacji i możliwość powrotu na serwer.

Z góry dziękuję za rozważenie mojej prośby.

• Like 1
  • Haha 6
  • Sad 1
  • Jestem za 1
  • Administrator
Napisano

Rozdanie auta to jedno, ale rozdanie auta i od razu zgłoszenie tego, aby tylko tamta osoba została ukarana to drugie. Na Twoje nieszczęście @Bambus_top sam zgłosił to w raporcie i poprosił o odebranie mu tego pojazdu. Do tego dochodzi działanie na niekorzyść serwera trollując w artykule jako redaktor Weazel News. 

Nie wiem co w tamtym okresie Tobą kierowało, ale zaprezentowałeś zachowanie, jakiego nie chcemy widzieć wśród graczy naszej społeczności i na obecny moment nie jesteśmy w stanie Ci zaufać, że to się już więcej nie powtórzy.

Apelacja zostaje odrzucona, spróbuj napisać kolejną po upływie 6 miesięcy od momentu zbanowania. Wtedy usiądziemy do sprawy raz jeszcze.

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...