Skocz do zawartości

MiroKonserwator ukarany przez Proklin

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: @MiroKonserwator

Nick osoby nakładającej kare: @proklin

Powód nałożenia kary: Groźby w stronę serwera.

Krótki opis sytuacji: Napisałem że zrobię atak DDOS na serwer.

Dowody: Brak.

Coś od siebie: 

Był to pewnego rodzaju zakład z kolegami z organizacji – o to, że "nie mam psychy" tak napisać. Jak doskonale wiecie, do żadnego ataku DDoS nie doszło i nigdy nie miało dojść. To był głupi żart. Tego dnia byłem trochę sfrustrowany, palnąłem taką głupotę i stało się. Żałuję, ponoszę tego konsekwencje i na pewno drugi raz bym tego nie zrobił.

Coś od siebie? Hmm… Prosiłbym @proklin abyś osobiście odniósł się do mojej apelacji. Możesz wierzyć lub nie, ale naprawdę jest mi głupio. Od siebie chciałbym tylko dodać, że po prostu przepraszam.

Niemniej jednak, nawet jeśli kara nie zostanie zdjęta, chciałbym wam podziękować, że przez prawie 5 lat miałem zaszczyt uczestniczyć w społeczności serwera i miałem okazję poznać wiele świetnych osób, z którymi utrzymuję kontakt do dziś. To pierwszy ban w całym okresie mojej aktywności. Uważam, że poza kilkoma mute’ami i zabraniem prawka, nie było ze mną większych problemów.

Cóż… Myślę, że każdy zasługuje na drugą szansę. Jestem gotów zgodzić się na pewien rodzaj rekompensaty, np. prace społeczne. Decyzja należy do was.

Pozdrawiam 😘

• Like 2
  • Haha 2
  • Confused 1
Napisano

Jaka sytuacje. Wymyślasz historyjki wyssane z palca ,że rzekomo ktoś Cię podpuścił. Skończ.

Napisano

@czechux xD? Mam ci tutaj wstawiać screeny z czatu z gry, mogę ale przecież nie o to chodzi. Napisałem o tym dla kontekstu a nie żeby oczerniać oeganizacje. To ja popełniłem błąd i potrafię się do niego przyznać. Zresztą nie wydaje mi się abym cię oznaczał w tej dyskusji. :( 

Napisano

Tak więc dla kontekstu i ja się tutaj wypowiedziałem. Życzę UNBAN ,bo wkońcu będę mógł Cię wyrzucić z organizacji. Nie pozdrawiam.

Napisano (edytowane)

Kiszka

Edytowane przez MiroKonserwator
  • Administrator
Napisano

Na ten moment nie mam psychy żeby Ciebie wpuścić na serwer. Napisz apelację za jakiś czas.

• Thanks 1
  • Haha 9
  • Jestem za 2
  • NyKo zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...