nores Napisano 13 Czerwca 2019 Napisano 13 Czerwca 2019 Nick: nores Nick osoby nakładającej kare: @Proklin Powód nałożenia kary: Speedhack Krótki opis sytuacji: Od pewnego czasu (10min) zacząłem mieć lagi. Nie wiedziałem jak to wygląda w grze. Dowody: Więc tak, mam pare scr na to iż miałem 600-1000 pingu na tsie. Które podeśle niżej. Coś od siebie: Dostałem tego bana nie słusznie, i bardzo mi z tego powodu jest przykro, gdyż nie będe mógl zrobić zadania dziennego. Gram na serwerze od niedawna poświęcam bardzo dużo czasu na grę na tym serwerze i w pare dni osiągnałem 9 lvl. Nie używałem speedhacka tylko miałem spory ping i dlatego to tak wyglądało, szkoda, że nie sprawdziłeś mojego pingu serwerowego nie doszło by pewnie to takiej sytuacji. Mam nadzieje, że zostane odbanowany i przynajmniej dostał bym jakąs rekompensatę w zamian za zadanie dzisiejsze. Lagi są spowodowane (chyba z nadchodzącą burzą lub czymś innym. Pozdrawiam.
nores Napisano 13 Czerwca 2019 Autor Napisano 13 Czerwca 2019 Podeśle jeszcze dowód, że nic nie używałem ponieważ gry nie wyłączyłem. Podsyłam mój aktualny ping, który jest cały czas taki sam.
Szumi Napisano 13 Czerwca 2019 Napisano 13 Czerwca 2019 Potwierdzam zdanie Noresa. Byłem z nim na ts'e podczas tej sytuacji i wiedzialem ze ma lagi po czym dosta bana na 2 lata za rzekomego speedhacka i wnosze o korzystne rozpatrzenie apelacji gdy zostal nieslusznie ukarany .
Developer/owner proklin Napisano 13 Czerwca 2019 Developer/owner Napisano 13 Czerwca 2019 Widzę na wysłanych przez Ciebie screenach, że masz co najmniej dwa cheaty do gta V na pulpicie. To nie dodaje Ci wiarygodności, podobnie jak macra(?) nazwane "multi hack"... 1
nores Napisano 13 Czerwca 2019 Autor Napisano 13 Czerwca 2019 (edytowane) @Proklin są to cheaty do modowania gta 5 na waszym serwerze jestem czysty. Makro chyba jest pod mc. Znudziło mi się gta 5 online wiec zacząłem grać na serwerze rpg przez reklame viniego. Nie poświecałbym tyle czasu na serwer tylko po to aby włączyć speedhacka na nurku gdzie jest najwięcej osób. To, że posiadam cheaty to nie znaczy, że musze za to dostać bana. Mogłem je zamazac w kadrze, ale nie widzę w tym żadnego problemu Edytowane 13 Czerwca 2019 przez nores
Developer/owner proklin Napisano 13 Czerwca 2019 Developer/owner Napisano 13 Czerwca 2019 możesz je mieć i ich nie używać ale w momencie w którym antycheat zgłasza, że poruszasz się 60% szybciej niż inni gracze, w pracy w której 60% szybsze poruszanie to 60% większe zarobki to nie sposób nie powiązać faktów... 1
nores Napisano 13 Czerwca 2019 Autor Napisano 13 Czerwca 2019 Jasne, Tylko problem leżał w moim internecie, podesłałem zresztą screeny. Jak grałem nie zacinało ani nie cofało, kolega na ts mówił mi, że posiadam lagi. Nie widziałem w tym żadnego problemu, dlatego ponieważ nie zacinało mi gry.
Developer/owner proklin Napisano 13 Czerwca 2019 Developer/owner Napisano 13 Czerwca 2019 Nie wnikam czy poruszałeś się szybciej przez internet czy przez cheaty, faktem jest, że poruszałeś się szybciej (specowałem i widziałem, to nie same raporty AC), a to już jest niedozwolone. 1
nores Napisano 13 Czerwca 2019 Autor Napisano 13 Czerwca 2019 Czyli dostałem bana za to, że miałem problemy z internetem. Nie poruszałem się szybciej tylko mnie cofało i prawdopodobnie tepało. Jeśli posiada sie pakiety, to nie przyspieszają ci łącza wręcz spowalniają przez co serwer otrzymuje moje ruchy troche później, gdy wszystkie dochodzą do bazy pewnie się sumują, i są wykonywane dziwnie. Zresztą znalazłem tylko 2 przedmioty po czym dostałem całkowitego laga internetu i nie mogłem zebrac. Po odwieszeniu po 5 sek dostałem bana.
nores Napisano 13 Czerwca 2019 Autor Napisano 13 Czerwca 2019 Również dodam, że poświęciłem dużo czasu na ten serwer, tak jak pisałem. Jestem nowym graczem i grałem uczciwie. Moim zdaniem mam czystą kartę na tym serwerze więc nie widze problemu w tym, aby blokada została zdjęta.
nores Napisano 13 Czerwca 2019 Autor Napisano 13 Czerwca 2019 @Proklin ruszy ta sprawa? Bardzo mi zależy na grze na serwerze. A przez mojego śmiesznego dostawce mam otrzymać karę?
nores Napisano 16 Czerwca 2019 Autor Napisano 16 Czerwca 2019 @Proklin Swoje już chyba odczekałem, mógłbyś się zająć tą sprawą? Bardzo proszę.
Developer/owner proklin Napisano 28 Czerwca 2019 Developer/owner Napisano 28 Czerwca 2019 @nores Ban został zdjęty, jednak przy kolejnej podobnej sytuacji nie masz prawa do odwołania.
Rekomendowane odpowiedzi