Skocz do zawartości

Quit1902 zbanowany przez Payro

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick:  Quit1902

Nick osoby nakładającej kare: Payro

Powód nałożenia kary: (Cheaty: Speed hack)

Krótki opis sytuacji: Jechałem skuterem na pizza boy 1 miałem sporego laga i nagle skuter zaczął jechać 100 km/h.

Dowody:  Nie mam na laptopie żadnego programu który by mógł mi dać speed hack.

Coś od siebie:  Mam nadzieję że dostanę unbana ponieważ nigdy na waszym serwerze nawet nie myślałem o cheatach ponieważ są nie potrzebne. Mam ostatnio przez ciągłe burze w mojej okolicy problemy z internetem możliwe że dlatego tak mi się zbugowało.

• Developer/owner
Napisano

@Quit1902 Nawet jeśli mówisz prawdę i coś się zbugowało to dobrze wiesz, że skutery mają nałożone limity prędkości i gdy nagle zaczynasz jechać szybciej to powinna zaświecić Ci się lampka, że coś jest nie tak... Nie reagując musiałeś być świadomy, że możesz zostać za to ukarany.

Możemy dać Ci drugą szansę ale przy kolejnej takiej sytuacji ban będzie bezterminowy i bez możliwości apelacji.

• Thanks 1
Napisano (edytowane)

@ProklinBędę wiedział na przyszłość jak się zdarzy taka sytuacja. Naprawdę myślałem że coś zmienione zostało bo zbugowało mi się dosłownie 5 min po wprowadzeniu nowej rotacji. Jak zdarzy się jeszcze raz takie coś odrazu poinformuję administrację lub zmienię pojazd.Kiedy będę mógł dołączyć do serwera? Dziękuję za pomoc.

Edytowane przez Quit1902
  • 2 tygodnie później...
  • Developer/owner
Napisano

Kara została zdjęta. Zamykam.

• Dodaj nową pozycję...