Administrator Beezy Napisano 3 Czerwca 2019 Administrator Napisano 3 Czerwca 2019 (edytowane) Data i godzina zdarzenia: 18.05.2019 Nick oskarżającego: Beezy Nick oskarżonego: _Miyune_ Powód napisania skargi: Dnia 18.05 pożyczyłem ww. graczowi 20k na motocykl Hakuchou. Z samej pożyczki nie mam logów/ss, gdyż uważałem tego gracza za kolegę. Jednak świadkiem owej pożyczki był @Guziol542 (który również pożyczył mu 25k następnego dnia). Datę zwrotu ustaliliśmy na weekend (25-26.05). Jednak na nasze pytania dot. zwrotu odpowiadał, że mu się nie chce, nie ma czasu itp. Później na pytania Guziola ws. zwrotu na facebooku oraz steamie odpowiadał agresywnie (screeny tego można zobaczyć na sąsiedniej skardze Guziola - TUTAJ). Dowody w postaci logów lub screenshotów: Edytowane 3 Czerwca 2019 przez Beezy 2
Developer/owner proklin Napisano 12 Czerwca 2019 Developer/owner Napisano 12 Czerwca 2019 Gracz @_Miyune_ zostaje zbanowany na 2 lata za oszustwa.@Beezy na przyszłość radzę jednak dobierać lepiej osoby, którym pożyczasz swoje pieniądze... Zamykam. 1
Rekomendowane odpowiedzi