Guziol542 Napisano 3 Czerwca 2019 Napisano 3 Czerwca 2019 (edytowane) Data i godzina zdarzenia: 19 maj Nick oskarżającego: Guziol542 Nick oskarżonego: @_Miyune_ Powód napisania skargi: Gracz pożyczył 25k na Hakuchou i odpisał w sms widocznym na SS, że odda jak będzie miał. Również przed mną pożyczył 20k od @Beezy . Ostatnio zauważyłem, że zaczął nas unikać po czym spytałem się kiedy odda te 25k to odpowiedział agresywnie, że "nie wiem kiedy." Więc, dałem termin spłaty termin na 7 dni. A o na to "W ch**u to mam" A dziś kompletnie urwał się kontakt, opuścił grupę i ślad po nim zaginą. Także, proszę o odpowiednie ukaranie aroganckiego gracza który nie boi się nawet bana. Skoro zamiast oddać hajs to po prostu potrafi zwyzywać to już wolę aby otrzymał bana. PS. Przepraszam za nieodpowiednie słownictwo w niektórych momentach, ale po prostu już dawno nie spotkałem się z taką agresją w moim kierunku. Ale musiałem dodać, bo już jest przegięcie aby typ tak się zachowywał. Dowody w postaci logów lub screenshotów: Edytowane 3 Czerwca 2019 przez Guziol542 3
VeltY. Napisano 8 Czerwca 2019 Napisano 8 Czerwca 2019 Cóż, ja nie mogę zbanować gracza gdy nie ma go na serwerze, ale myślę, że jakiś administrator to niedługo ogarnie. Gracz ten na pewno zostanie zbanowany, ale niestety nie odzyskasz pieniędzy zgodnie z regulaminem. 1 2
Developer/owner proklin Napisano 12 Czerwca 2019 Developer/owner Napisano 12 Czerwca 2019 Gracz @_Miyune_ zostaje zbanowany na 2 lata za oszustwa.@Guziol542 na przyszłość radzę jednak dobierać lepiej osoby, którym pożyczasz swoje pieniądze... Zamykam. 1
Rekomendowane odpowiedzi