Mixolek Napisano 1 Czerwca 2019 Napisano 1 Czerwca 2019 Nick: mixolek Nick osoby nakładającej kare:- Powód nałożenia kary: Speed Hack Krótki opis sytuacji: Podczas pracy magazyniera postałem Bana jak normalnie wykonywałem zadanie Dowody: data 09-12-2018 Nie uzywałem żadnych wspomagaczy Coś od siebie: Składam apelacje 2 raz bo ostatnio o tym zapominałem, nie uzywałem wspomagaczy prowadziałem live z tego servera ale zostały one usuniete prze Yt z powodu praw autorskich prosze o wyrozumiałość i odbanowanie
Developer/owner proklin Napisano 12 Czerwca 2019 Developer/owner Napisano 12 Czerwca 2019 @Mixolek System wykrył, że poruszasz się szybciej niż inni. Jak to wyjaśnisz?
Mixolek Napisano 15 Czerwca 2019 Autor Napisano 15 Czerwca 2019 @Proklin Mój internet wtedy mial gorszy moment,prawdopobnie sie zacinal I moja postac przemieszczala sie z opoznieniem a potem z kolejne miejsce po czym wyskoczyl mi ten komunikat
Developer/owner proklin Napisano 28 Czerwca 2019 Developer/owner Napisano 28 Czerwca 2019 @Mixolek Ban został zdjęty, jednak przy kolejnej takiej sytuacji nie masz możliwości na odwołanie się.
Rekomendowane odpowiedzi