Skocz do zawartości

Zbanowany przez speedhaka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: TheLemon1337

Nick osoby nakładającej kare:Proklin

Powód nałożenia kary: Cheaty(speedhak)

Krótki opis sytuacji: Chcialem sprzedac fure wiec pomyslalem ze wlacze cheatengine zeby szybciej mi jechal to latwiej sprzedam, lecz zostalem przylapany  i dostalem bana

Dowody: Wgrajcie antycheata na speedhaka

Coś od siebie: Swoja przygode zaczolem na tym serwerze dokladnie rok temu jak jeszcze byla inna maszyna ale byly takie lagi ze przestalem grac, wiec wrocilem teraz i mam znow zajawke na ten serwer takze zaluje i obiecuje ze wiecej nie uzyje jakichkolwiek cheatow,ten serwer jest dla mnie zbyt wazny :) Przepraszam :(

• Haha 1
Napisano

"n serwer jest dla mnie zbyt wazny" 

Podobny obraz

Napisano

hah, dobre 😂

Napisano

To, że coś nie jest odgórnie zablokowane nie zwalnia cie od przestrzegania regulaminu.
Złamałeś go perfidnie i wytłumaczenie "cheatowałem bo działało" tylko cie pogrąża.

Napisano

Nie mam szans na odbanowanie?

• Developer/owner
Napisano

@TheLemon1337 

możemy dać Ci szansę na powrót, jednak musisz spełnić nasze warunki, które wyglądają następująco:

-status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy (metody piętnowania oszustów będą jeszcze rozbudowywane)

-blokada handlu na miesiąc

-prace społeczne***: 10k przez miesiąc w pracy dostawcy pizzy.

***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji).

Drugą możliwością jest wyczyszczenie całego konta i status OSZUST wraz z blokadą handlu na miesiąc bez konieczności wykonania prac społecznych.

Niezależnie od wyboru tracisz możliwość apelacji w podobnych sprawach w przyszłości i ewentualny ban nakładany jest bezterminowo.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Okej to wybieram opcje 1 ponieważ nie chce stracić picadora xD

• Developer/owner
Napisano

@TheLemon1337 Ranga oszusta została nałożona. Możesz już wejść na serwer zacząć odpracowywać prace społeczne.

• proklin zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...