Skocz do zawartości

Skarga na brazil_oliwka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina zdarzenia: 01.06.2024 17:23

Nick oskarżającego: Piotrull978

Nick oskarżonego: brazil_oliwka

Powód napisania skargi: obraza, wyzywanie

Dowody w postaci logów lub screenshotów:
image.thumb.png.7bb36b0209a833085a5b0d05b9597400.png
image.png.69880712c0b0efc1c3cefa570ada262e.png

image.png.178403abe57b1bf7ba02f538761a9605.pngimage.png.543ae84db0d116c3efaeab54d7bb33b8.png

Edytowane przez Piotrullo978
  • Haha 1
Napisano

btw jak zamazał info kolegi zeby nie było widać kto sie sprzedał (Indo sie sprzedał)

Napisano
Teraz, brazil_oliwka napisał:

btw jak zamazał info kolegi zeby nie było widać kto sie sprzedał (Indo sie sprzedał)

Ziomek, zawsze to mógł być inny gracz w pobliżu. Myślisz, że mam tylko 1 kumpla na serwerze? To się mylisz.

Napisano
Teraz, Piotrullo978 napisał:

Ziomek, zawsze to mógł być inny gracz w pobliżu. Myślisz, że mam tylko 1 kumpla na serwerze? To się mylisz.

kumpli to może i masz na serwerze ale w realu to ich raczej nie masz chyba ze na komendzie 

• Jestem za 1
Napisano

@Piotrullo978 

• Gracz ma obowiązek dołączania screenshotów ukazujących pełny ekran gry. Administracja nie będzie brała pod uwagę częściowych wycinków z czatu itp.
  • Haha 1
Napisano

no tak, tylko zastanawia mnie fakt ze chlop mnie wyzywa i nagle jest potrzebne tez zdjecie licznika czy ludzika bo kij wie po co.

• Sad 1
Napisano
Teraz, Piotrullo978 napisał:

no tak, tylko zastanawia mnie fakt ze chlop mnie wyzywa i nagle jest potrzebne tez zdjecie licznika czy ludzika bo kij wie po co.

Ja nie pisalam regulaminu :) nastepnym razem wystarczy na niego spojrzec to zabierze ci 2 min twojego zycia, ale bedziesz do informowany next time ;)

Takze zamykam z powodu: (Braku pelnego screena gry)

• Gracz ma obowiązek dołączania screenshotów ukazujących pełny ekran gry. Administracja nie będzie brała pod uwagę częściowych wycinków z czatu itp.
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...