Skocz do zawartości

Skarga Na Cygank

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina zdarzenia:19.05.2019

Nick oskarżającego:Rambuś

Nick oskarżonego:Cygank

Powód napisania skargi:Sprzedawanie pieniędzy za psc i oszukiwanie graczy mam świadka

Dowody w postaci logów lub screenshotów:unknown.png

Edytowane przez Rambuś
  • Thanks 1
Napisano

TA XDDD mordo to nie ch ci prześle co potem napisałem boże beke sobie chłop robił a ten to na serio wzioł no nie wytrzymie to że mnie już nie lubisz to nie znaczy że masz pisać do graczy i pytali się czy sprzedaje hajs za psc

Napisano

o i bartusa se wytresował fajnie fajnie

Napisano

No nie ładnie tak graczy wyzywać na skardze :D

Napisano

stwierdzam fakty a nie wyzywam

Napisano

Oj kolege wsypywać za nic bo chłop se beke robił ten co chciał odemnie hajs nawet mam to nagrane więc chyba skarga na ciebie leci tylko sobie wytne momenty z live :d

Napisano

Masz nawet Kubol mi w grze piszę że go zmusiłeś do tego żeby mi napisać a on i tak ma w to wywalone tylko chcesz żebym bana dostał. To jest śmieszne pierwszo wyzywasz mnie na czacie w grze a potem kogoś zmuszasz. 

s.png

Napisano

on sam do mnie napisał że ma ss jak chcesz sprzedać hajs za psc

Napisano

Tak no napewno sam napisał mi co innego wysłał

Napisano

Dobra jaki wbije jakiś mod to mogę wysłać filmy 2 co wbiłem na discorda a kolega zaczą mnie wyzywać jeżeli to nie wystarczy.

Napisano

włączyłeś nagrywanie jak wtedy jak zaczołeś mnie wyzywać NIE więc nic ci to nie da

Napisano

Nie zacząłem cię wyzywać tylko pytać cię czm tą skargę napisałeś dobra nieważne

Napisano

Jeśli macie jakieś inne dowody to proszę je tu umieścić i nie piszcie kilka komentarzy naraz, tylko wszystko w jednym.

Napisano

Ale wiecie że ss tej rozmowy jest o Fifie

Napisano
  1. No to jest o fifie bo się pyta za ile coinsy sprzedaje w 19
  2. Mogę pokazać z nim że razem mamy na tą samą platformę
Napisano
W dniu 30.05.2019 o 16:34, Rambuś napisał:

ta napewno

To jest drugie ostrzeżenie. Naucz się pisać dłuższe wypowiedzi i daj więcej zdjęć albo więcej wiadomości, aby udowodnić winę @CyganK.
Póki co całość mi wygląda na zwykłą sprzeczkę na argumenty typu: "on oszukuje", "wcale nie", a to nie jest offtopic żeby sobie takie pogawędki urządzać. Albo dodasz jakieś konkretne dowody albo odrzucę skargę @Rambuś.

Napisano
W dniu 3.06.2019 o 18:34, Rambuś napisał:

@Payro Jest skarga na @CyganK od @KrychaTV że oszukuje to już jest dowód

Pytam sie o dowody w twojej sprawie, akurat ta którą wysłałeś została rozpatrzona na korzyść @CyganK i nie miała związku z jakąkolwiek sprzedażą gotówki poza serwerem. Jak chcesz "na siłę" kogoś bezpodstawnie oczernić, to pamiętaj że takie działania mogą się skończyć też negatywnie dla ciebie. 

Piszę więc po raz ostatni: Dodaj więcej dowodów/screenów albo wycofaj skargę.

Napisano
6 godzin temu, Rambuś napisał:

Dobra weź usuń tą skarge 

Na przyszłość radzę nie pisać bezsensownych skarg ze screenami wyciągniętymi z kontekstu, bo może się to dla ciebie skończyć nie przyjemnie.
Pamiętaj, że tak jak ty traktujesz innych tak inni mogą traktować ciebie.
Zamykam i odrzucam.

• Payro zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...