Skocz do zawartości

Skarga Bambinio

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Data i godzina zdarzenia: 12:22 24.05.2019 

Nick oskarżającego: kacpro2p

nick oskarżonego: Bambinio 

Powód napisania skargi: oszukał mnie na 6k, podjechałem do mecha na miror spytałem sie czy ktos ma na sprzedaz auto ten banbinio powiedział ze tak ja sie go spytałem czy da sie na raty powiedział mi ze tak i dał mi 2 flbox a ja 6k bo powiedzaiał ze musi miec najpierw kase zeby miał pewnosc ze go nie oszukam po chwili odjechał wyszedł z gry przepraszam ze dalem sie tak oszukac wiecej razy sie to nie powtorzy Dowody w postaci logów lub screenshotów:

Edytowane przez VeltY.
  • Sad 1
Napisano
2 minuty temu, VeltY. napisał:

@bambinio wypowiedź się

no co ja nie jestem banbino tylko bambinio ja siedziałem na mechu jak widziałem pisali ludzie coś o jakimś bomblu według mnie koleś się nawochał kleju w sztywcie 

Napisano

nie ma dowodów na mnie że coś zrobiłem

Napisano

Mylisz się, mamy dowody na to, że gracz przekazał ci pieniądze. Co ty na to?

• Thanks 1
Napisano

mam świadków typu neoslav djpyza kamilw-27 thenolife

Napisano

to daj ss jak daje mi te 7 koła czy ile tam

Napisano (edytowane)

Czytajcie regulamin POLECAM :)

Edytowane przez terorysta
Napisano

Nie musze ci dawać ss. Wszystko jest bazie danych czarno na białym.

• Like 1
Napisano (edytowane)

ale ja mam się przyznać do rzeczy której nie robiłem ? 

Edytowane przez bambinio
Napisano

wiesz co bambinio  bombel to są tacy młodsi gracze i na nich tak mówią np namnie mówi tak yeo więc jak niewiesz co to bombel to nie pisz

• Confused 1
Napisano
6 minut temu, bambinio napisał:

ale ja mam się przyznać do rzeczy której nie robiłem ? 

Mamy dowód, że gracz wysłal ci pieniadze, a ty sobie z nimi poszedles. 

Napisano

jeśli jestem podejrzany to daj mi ss jak on mi daje kase z tych log

Napisano

To, że ktoś jest jeszcze bardzo młody i niezbyt ogarnięty, a do tego bardzo łatwo ufny, to nie znaczy, że bez jakichkolwiek konsekwencji możesz sobie takie osoby oszukiwać i zarabiać na nich pieniądze, gracz chciał kupić samochód, a Ty bezczelnie i z pełną premedytacją wstawiłeś do handlu 2 boxy warte 200$, argumentując to na dodatek, że musisz mieć najpierw pieniądze ... Na dodatek moderator odpisuje Ci w skardze, że w bazie danych mają dowody całego incydentu, a Ty jeszcze bezczelnie rżniesz głupa i próbujesz jeszcze wkopać w bagno w którym obecnie toniesz swoich kolegów, podając ich za jakichś śmiesznych świadków ... Co mają przyjść i potwierdzić, że go oszukałeś, bo nie wiem co Ty w tym momencie próbujesz ugrać. Lepiej pokornie opuść głowę, przyznaj się jak mężczyzna do błędu, który popełniłeś i oddaj chłopakowi to co mu bezczelnie zabrałeś albo wywiąż się z zawartej przez was umowy, bo jedyne co Ci potem pozostanie to pisanie apelacji w odpowiednim do tego dziale.

• Like 5
  • Thanks 1
  • Developer/owner
Napisano

@bambinio Nie mamy obowiązku udostępniać logów... Oficjalnie dostajesz 48 godziny na oddanie graczowi @Kacpro2pood skradzionych funduszy.
W przeciwnym razie zostaniesz zbanowany.

Po rozliczeniu obaj musicie się tutaj wypowiedzieć i potwierdzić, że transakcja miała miejsce. 

Napisano

@Proklin bambinio sie zemną nie rozliczył czy odzyskam moje piniądze

• Developer/owner
Napisano

Spór nie został rozwiązany polubownie więc @bambinio zostaje zbanowany na 2 lata.
Z kolei @Kacpro2pood Ty nie odzyskasz swoich pieniędzy ponieważ w regulaminie jasno jest napisane, że handel przeprowadzasz na własną odpowiedzialność, a administracja nie zwraca skradzionych dóbr. Skoro zdecydowałeś się na taką formę wymiany, której nasze systemy nie przewidują, to znaczy, że byłeś świadomy ryzyka. Oszust został ukarany, jednak za swoje decyzje także musisz mieć nauczkę i będą nią te pieniądze... Dokonuj wymian uważnie to nie będziesz miał takich przygód na przyszłość.

• Like 1
  • proklin zamknął ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...