Dooku Napisano 6 Lutego 2024 Napisano 6 Lutego 2024 (edytowane) Nick: Dooku Nick osoby nakładającej kare: @Proklin Powód nałożenia kary: Cheaty/mody wpływające na grę Krótki opis sytuacji: Sytuacja wygląda następująco, około 1-2 lata temu dostałem bana za modyfikację które ingerują w handling samochody poprawiają przyczepność itd. Naprawdę bardzo żałuję że korzystałem z tego typu wspomagaczy i chciałbym prosić o wcześniejszą możliwość powrotu na serwer ( ban wygasa za około 10 miesięcy). Nie jestem w stanie się wytłumaczyć dlaczego to zrobiłem, po prostu głupota nie wiem co sobie w tedy myślałem. Na serwerze grałem z przerwami od samego początku jego powstania i przez ten okres od kiedy dostałem karę uświadomiłem sobie że nie ma drugiego tak wybitnego serwera i community oraz po prostu zaczęło mi go brakować. Wiem że postąpiłem źle, zdaję sobie sprawę że jest to ban za poważne przewinienie ale naprawdę chciałbym powrócić na serwer wcześniej jeśli jest to możliwe. Dowody: Coś od siebie: Edytowane 6 Lutego 2024 przez Dooku
Norcio_PL Napisano 9 Lutego 2024 Napisano 9 Lutego 2024 Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne***: 40k przez miesiąc na holowniku ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie.
Dooku Napisano 10 Lutego 2024 Autor Napisano 10 Lutego 2024 19 godzin temu, Norcio_PL napisał: Możemy dać Ci drugą szansę jednak musisz spełnić nasze warunki: status OSZUST na miesiąc - oznaczenie pod nickiem i na liście graczy blokada handlu na miesiąc prace społeczne***: 40k przez miesiąc na holowniku ***System prac społecznych wymusza zarobienie ustalonej kwoty za pomocą wskazanej pracy w określonym czasie. Zarobione fundusze nie trafiają do Ciebie, tylko otrzymują je losowi gracze będący aktualnie online. Jeśli nie zdążysz w tym czasie wykonać zadania, na Twoje konto automatycznie zostanie nałożony ban permanentny (bez możliwości apelacji). Jeśli akceptujesz warunki odpowiedz w tym temacie. Zgadzam się
Norcio_PL Napisano 11 Lutego 2024 Napisano 11 Lutego 2024 Oszust i prace społeczne zostały nałożone a ban zdjęty, możesz wrócić do gry.
Rekomendowane odpowiedzi