sokratis Napisano 9 Sierpnia 2023 Napisano 9 Sierpnia 2023 (edytowane) Data i godzina zdarzenia: 09.08.2023 koło 2-3 w nocy. Nick oskarżającego: sokratis Nick oskarżonego: MeyosPL | dzuk3son Powód napisania skargi: VDM + Taranowanie Dowody w postaci logów lub screenshotów: Gracze zostali poinformowani o skardze. Opis sytuacji: Przed dojechaniem na miejsce robiłem zadanie dzienne i poszedłem AFK'a na parking obok nurka. Wróciłem do komputera to znalazlem się na mirrorze z tekstem "sory lag" od dzuk3son, a kolega z discorda poinformował mnie, że mnie szanowny dzukeson postanowił rozjechać, po dojechaniu na miejsce zobaczyłem coś takiego. Oczywiście panowie zaprzeczali wszystkiemu, cytując " co ty szczekasz gosciu". Edytowane 9 Sierpnia 2023 przez sokratis 3 1 3
dzuk3son Napisano 9 Sierpnia 2023 Napisano 9 Sierpnia 2023 mordo ale @MeyosPL próbował tylko wyciągnąć samochód swój xd więc go nie dorzucaj do tej skargi 😍 1 2
sokratis Napisano 9 Sierpnia 2023 Autor Napisano 9 Sierpnia 2023 dlatego wepchnął jeszcze @BetterNerfKata ? Mogę jeszcze ewentualnie dopisać do tej skargi jeszcze @Petrosus bo też próbował nas blokować 1 1
Szaficzek Napisano 9 Sierpnia 2023 Napisano 9 Sierpnia 2023 To dlaczego podjeżdżasz do akcji ratunkowej? trzeba było stać i nie przeszkadzać a nie pchać się i utrudniać 2
dzuk3son Napisano 9 Sierpnia 2023 Napisano 9 Sierpnia 2023 (edytowane) 12 minut temu, sokratis napisał: dlatego wepchnął jeszcze @BetterNerfKata ? Mogę jeszcze ewentualnie dopisać do tej skargi jeszcze @Petrosus bo też próbował nas blokować przecież to twój ziomek wjechał pod sandkinga gdy meyos próbował wyciągnąć brykę więc to już jest przebajerowane przy okazji zapraszam na nowy utwór patrixa1221: Edytowane 9 Sierpnia 2023 przez dzuk3son tak 1
MeyosPL Napisano 9 Sierpnia 2023 Napisano 9 Sierpnia 2023 Nie widzę tutaj swojej winy. Obejrzyj jeszcze raz swojego klipa, perfidnie widać że staram się wydostać moje auto. Jeśli chodzi o to że przejechałem ci po aucie to po co się pchałeś w pole manewrowe, pisałem na chacie żebyś odjechał (jest nagrane) 1 1
sokratis Napisano 9 Sierpnia 2023 Autor Napisano 9 Sierpnia 2023 Nie było całej akcji gdybyście mi auta w góry nie wywalili. Jak miałem odjechać skoro miałem auto w takiej pozycji, że jedyne co mogłem to do przodu jechać. Poza tym obojętnie czym stał czy nie jeździłbys mi po aucie co widać na początku filmiku, gdy starałem się jakoś dostać się do auta. Mój ziomek podjechał trochę bliżej, a ty @MeyosPL skoro chciałeś wydostać auto to mogłes zauważyć że nie jesteś tam sam, i że nie przenikasz przez innych xd 1 1
MeyosPL Napisano 9 Sierpnia 2023 Napisano 9 Sierpnia 2023 Jeśli chodzi o to że twoje auto się znalazło w skałach to już nie do mnie pretensję proszę mieć... Nie wiem dlaczego ty się do mnie doczepiłeś, tak samo jak wcześniej pisał drzuk3son jestem ciekaw po co ty mnie do skargi podpinasz. 2 1
sokratis Napisano 9 Sierpnia 2023 Autor Napisano 9 Sierpnia 2023 @MeyosPL podpinam cię bo według mnie jesteś tak samo winny jak twój kolega, proste. 2 1
Petrosus Napisano 9 Sierpnia 2023 Napisano 9 Sierpnia 2023 (edytowane) @sokratisco ty brałeś ziomek w którym momencie ja Cie niby blokowałem? Jedyne co robiłem tam to próbowałem wypchnąć thraxa @MeyosPLa,który był zblokowany w skałach twoja osoba tam była dla mnie nieistotna Edytowane 9 Sierpnia 2023 przez Petrosus
sokratis Napisano 9 Sierpnia 2023 Autor Napisano 9 Sierpnia 2023 Nie czy to konkretnie ty czy któryś z twoich ziomków wepchnął mi tam auto nigdzie nie napisałem że to konkretnie ty,ale nagrałeś moment tylko jak podjechał bliżej, a u mnie widać jak się go jeszcze pytam po co zjeżdża odwracam kamerę i jest pod twoim autem więc żaden to dowód @Petrosusprzetańcie cały czas palić głupa, że wy nic nie wiecie i nic nie zrobiliście XD widać na filmiku co robiłes, praktycznie całą ekipą tratowalisice randomowych ludzi i leciały jakieś dziwne teksty potem do nich bo byliście swiadomi, że nikogo z administracji nie ma. Chyba nawet dzukeson wyrwał muta bo na chwilę wbił jakiś admin xd
sokratis Napisano 9 Sierpnia 2023 Autor Napisano 9 Sierpnia 2023 @Petrosus, może jeszcze napisz że to zrobił żeby wam na złość zrobić XD wcale nie dlatego, że też go próbowaliście w ten róg wepchnąć
Petrosus Napisano 9 Sierpnia 2023 Napisano 9 Sierpnia 2023 To że wjechałeś w to samo miejsce gdzie sie meyos zablokowal to nie moja sprawa,dzkuson dostał muta za to że puszczał na voice znanego rapera PatriX1221
Petrosus Napisano 9 Sierpnia 2023 Napisano 9 Sierpnia 2023 @sokratisAle nikt go tam nie wepchnal czego nie rozumiesz nie bylo administracji to swoimi silami thraxa wypychalismy, trzeba bylo tam sie nie pchac i nam nie przeszkadzac
sokratis Napisano 9 Sierpnia 2023 Autor Napisano 9 Sierpnia 2023 Widzę że cokolwiek co nie napiszę to wy dalej to samo, faktycznie nudziło mi się i o 2 w nocy wrzuciłem nexusa w skały, cofnąłem się do mirrora, przyjechałem skuterem i specjalnie wam utrudniałem wyciągnięcia auta, który dziwnym zbiegiem okoliczności był centralnie obok mojego 👍
Petrosus Napisano 9 Sierpnia 2023 Napisano 9 Sierpnia 2023 Ty masz jakieś rozdwojenie jaźni? napisalem Ci że mnie twoj nexus nie interesował tylko thrax leżący w skałach 1
Petrosus Napisano 9 Sierpnia 2023 Napisano 9 Sierpnia 2023 na nagraniu wyraźnie widać że thraxa wypychamy we 3
BetterNerfKata Napisano 9 Sierpnia 2023 Napisano 9 Sierpnia 2023 @Petrosusto pochwal się jak chwile przed klipem wjechaliście z @dzuk3sonna parking po czym rozjechaliście @sokratisi wrzuciliście mu auto w te skały.
MeyosPL Napisano 9 Sierpnia 2023 Napisano 9 Sierpnia 2023 @BetterNerfKata No dobra skoro niby tak było to po co jeszcze mnie podpinacie do skargi lol
BetterNerfKata Napisano 9 Sierpnia 2023 Napisano 9 Sierpnia 2023 @MeyosPLbo też tam byłeś i też przeszkadzałeś co prawda to twoi koledzy rozjechali @sokratisi wrzucili jego auto w to miejsce ale nie musiałeś wpychać tam też mnie.
BetterNerfKata Napisano 9 Sierpnia 2023 Napisano 9 Sierpnia 2023 Nie wiem czy specjalnie czy nie ale jeśli nie miałeś zamiaru tego robić to mogłeś uważać zwłaszcza że wiedziałeś o tym że @sokratispróbuje wyciągnął swoje auto
MeyosPL Napisano 9 Sierpnia 2023 Napisano 9 Sierpnia 2023 @BetterNerfKataPo raz ostatni powtórzę że próbowałem wydostać swój samochód, nic nie poradzę że byliście blisko mnie a na tych kamieniach się ciężko manewruje juz pominę fakt że jedyne co któremuś mogłem zrobić to najechać na krótką chwilę na maskę/dach. Nie odpowiadam za to że się tam znalazło auto twojego ziomka, ja tam przyjechałem w jednym celu czyli wyratowanie Thraxa. Osobiście bym proponował zakończyć dyskusję bo jest totalnie bez sensu, po co dokładać robotę administracji.
Petrosus Napisano 9 Sierpnia 2023 Napisano 9 Sierpnia 2023 @BetterNerfKatakażdy wie że nie było nigdy takiej sytuacji,nie zgrywaj głupa
Rekomendowane odpowiedzi