Skocz do zawartości

Skarga na gracza SzyszkaGamesPlay , Enemy5 , krycha672

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)
10 minut temu, MrDress2 napisał:

Ukaranie aresztem nie równa sie karze administracyjnej(mut)

Rozmawiałem z Administratorem i jak dostałem karę za obrazę lspd to nie powinienem dostać muta więc to co piszesz jest kolejną rzeczą dzięki której się kompromitujesz. To magiczne zakucie nie powinno mieć miejsca i za to powinni zostać ukarani.

Edytowane przez SzyszkaGamesPlay
  • Confused 1
Napisano

no cóż tutaj jest temat tak ostry jak mój karambit do otwierania paczek 😆

Napisano

dziękuję chłopaki za 2 strony kontentu dobry przekaz leci nie zmieniajcie się 😎

Napisano
7 minut temu, dzuk3son napisał:

dziękuję chłopaki za 2 strony kontentu dobry przekaz leci nie zmieniajcie się 😎

Chłopie czemu się wypowiadasz? Nie jesteś związany z ów skargą.

• Sad 1
Napisano (edytowane)
6 minut temu, SzyszkaGamesPlay napisał:

Chłopie czemu się wypowiadasz? Nie jesteś związany z ów skargą.

image.png.df51a9e907b6650da9e854bf28a9bb2e.pngimage.png.59d6ddb330b18a9f73e850774b062065.pngimage.png.57b22b35b08bf94ad1e484e58dfae76e.pngimage.png.d654eb1cc8c0b38f14d047ecc650921f.png No i płacz dalej xD taki kozak jesteś  @dzuk3son

Edytowane przez Enemy5
  • Thanks 1
Napisano
3 minuty temu, Enemy5 napisał:

image.png.df51a9e907b6650da9e854bf28a9bb2e.pngimage.png.59d6ddb330b18a9f73e850774b062065.pngimage.png.57b22b35b08bf94ad1e484e58dfae76e.pngimage.png.d654eb1cc8c0b38f14d047ecc650921f.png No i płacz dalej xD taki kozak jesteś  @dzuk3son

ajaja prawda boli 🤣

Napisano

mnie to nie boli jak to mówią proste fakty, nie każdy reaguje tak samo jak ja na wyzwiska, wystarczy że mam więcej przeżyć niż ty w swoim zbędnym życiu

Napisano
1 minutę temu, Enemy5 napisał:

mnie to nie boli jak to mówią proste fakty, nie każdy reaguje tak samo jak ja na wyzwiska, wystarczy że mam więcej przeżyć niż ty w swoim zbędnym życiu

Napisano

Historia wzięta z życia na serwerze Fivelife                                                                                                                                                                                                                   Wirtualne światy gier multiplayer są areną, gdzie miliony graczy łączy się, by walczyć, rywalizować i współpracować. Jednak w tej tętniącej akcją rzeczywistości wirtualnej, gdzie anonimowość jest często normą, nieuniknione są również konflikty i skargi.

Historia skarg na graczy w grach multiplayer stanowi fascynującą opowieść o namiętnościach, napięciach i dramatach, które rozgrywają się na przecięciu rzeczywistości i wirtualności. To historia o pasjach, które nieraz przeradzają się w wojnę, a ostatecznie zadają cios społecznościom graczy i samym graczom.

Poprzez dialogi w grze, platformy społecznościowe i fora dyskusyjne, skargi stają się głosem niezadowolenia, narzekaniem na oszustwa, chamstwo i niesprawiedliwość. To jednak nie tylko płaczliwe skargi – to manifestacja emocji i frustracji, które niektórzy gracze starają się rozładować w sposób niewłaściwy.

Skargi na graczy prowadzą do napięć, które mogą przerodzić się w wojnę. Gracze mobilizują się w gildie i sojusze, starając się wywierać wpływ na deweloperów gry i zmieniać zasady rozgrywki. Konflikty te często rozlewają się poza wirtualną arenę i zyskują rozgłos w mediach społecznościowych i tradycyjnych.

Jednak nie wszystkie skargi kończą się wojną. Istnieje również piękno współpracy i solidarności, które pojawia się wśród graczy. Skargi mogą stać się impulsem do wprowadzenia pozytywnych zmian, jak lepsze zabezpieczenia, moderowanie toksyczności czy tworzenie przyjaznego środowiska dla wszystkich graczy.

Ta historia skarg na graczy w grach multiplayer to także opowieść o wyzwaniach, z jakimi muszą się mierzyć twórcy jak i członkowie administracji serwera Fivelife. Muszą oni odnaleźć równowagę między zapewnieniem swobody graczy, a ochroną przed nadużyciami i wrogimi działaniami. Przede wszystkim jednak muszą tworzyć przestrzeń, w której każdy gracz może znaleźć radość, przyjaźń i emocje, które są podstawą doświadczenia w grach multiplayer.

W tej książce zapraszam Cię do zgłębienia tej historii – historii pełnej pasji, konfliktów, ale także wewnętrznej siły społeczności graczy. Przekonaj się, jak skargi na graczy w grach multiplayer stały się kluczowym elementem rozwoju wirtualnych światów i jak wpływają na nasze społeczności i nas samych jako graczy.

• Haha 1
Napisano
3 godziny temu, MrDress2 napisał:

Tak jak pisałem proponuje zostawić resztę administracji . Mówicie cos o moich prowokacjach gdzie o dowodach ani widu ani słuchu , zwyczajne rzucanie słów na wiatr. Dajmy administracji się wypowiedzieć bo póki co jest to nierówna walka 3vs1 a wydaje mi się ze nie musze nic wam udowadniać bo wszystko macie na filmie :)

Pozdrawiam Dresik :) 

Mówisz że nie prowokujesz nas gdzie na ss z pierwszej wypowiedzi na forum w skardze przyznajesz się do tego że nas prowokujesz. W pierwszym klipie w 1M 00 S strzeliłeś nam w oponę następnie 1M 39 S taranowanie potem 1M 55 S blokowanie bez podstawne przez lspd jechałem 60 KM/H oraz 2:25 wrzucają mnie w trawę , 2M 40S blokowanie na ręcznym, 3M 10 S rozpoczyna się wmawianie że uciekałem przed nimi, 5M brak zdjęcia maski żeby sprawdzić czy jestem osobą która jest podana w dowodzie osobistym.

https://www.youtube.com/watch?v=wZB5mZJy5V0

image.thumb.png.3a91e6fa5b084c810d45941e3e8bc31e.png

• Haha 1
Napisano (edytowane)

po 1 piszesz o jakims uciekaniu 60 na godzine gdzie to nie ma znaczenia bo nikogo w LSPD nie interesuje ile na godzine uciekasz wiec jest to argument troche dziwny dalej nie zrozumiales chyba tego co napisalem , co dziwne wszyscy co widzieli skarge mowili mi ze nie ma opcji zeby chlop który centalnie we mnie wjechal mnie nie widzial wiec jest to twoj kolejny dziwny argument a jeśli uwazasz ze podczas poscigu zrobilismy cos zle wystarczy napiasac skarge na LSPD-skargi.

Edit; piszesz ze mielismy ci sciagac maske  ale niestety na którymś z klipów slychac jakie masz podejscie do RP :) . Dodatkowo piszesz o dowodzie ale na filmie widać że Janusz musiał sprawdzać twoje linie papilarne skanerem bo dokumentów nie miałeś 

strzelanie w oponę rozpoczęło się od waszej inicjatywy która mogę udowodnić jeśli administracja takiego clipa będzie potrzebowała.

Edytowane przez MrDress2
Napisano

Reprezentujecie bardzo wysoki poziom w przygadywaniu się i prowokowaniu. @Enemy5 Zostanie ukarany za VDM B, Toksyczność VC, @SzyszkaGamesPlay za Toksyczność VC. Mam nadzieję, że nic nie pominąłem. @MrDress2 Macie taryfikator LSPD, aby z niego korzystać i nadawać odpowiednie kary za przewinienia, administracja wkracza tylko w skrajnych przypadkach.

• Thanks 1
  • Jestem przeciw 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...